Redactia.ro
Home » Horoscop » Luna Nouă în Taur pe 23 aprilie 2020. Cum este influențată fiecare zodie

Luna Nouă în Taur pe 23 aprilie 2020. Cum este influențată fiecare zodie

Luna Nouă în Taur pe 23 aprilie 2020. Cum este influențată fiecare zodie

La noapte apar mari schimbări pentru mai mulți nativi din horoscop! Luna Nouă în Taur are un impact major asupra tuturor zodiilor. Află cum vor fi influențate din 23 aprilie 2020 zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Fenomenul din noapte de 23 aprilie 2020 este deosebit, pentru că este singura Lună Nouă în Taur din acest an. Luna Nouă va fi în conjuncție cu Uranus, care se va afla în zodia Taur până în 2026.

Luna Nouă în Taur din 23 aprilie aduce speranțe, începuturi și schimbări. Din fericire, influența ei este pozitivă și, chiar dacă nu se va simți chiar din prima zi, dupa cum vedem în horoscopul zilnic, ne putem aștepta la efecte benefice.

Ce aduce Luna Nouă în Taur pe 23 aprilie 2020 pentru fiecare zodie

Pentru Berbeci, se va vedea o influență benefică în sectorul banilor. Această zodie va avea terenul potrivit pentru a face investiții și pentru a demara proiecte noi. E bine să ai încredere în intuiția ta, în această perioadă, dacă ești Berbec!

Pentru Taur, Luna Nouă aduce lumină și speranță. Nativii din această zodie vor avea energie și vor reuși să înceapă ceva nou. Poate fi o nouă rutină în stilul de viață, ceva legat de sport de alimentație. Sau poate fi vorba despre un nou proiect profesional!

Din 23 aprilie, Gemenii vor primi Luna Nouă cu brațele deschise. Vor avea șanse unice și portițe deschise pentru noi speranțe. Este o vreme bună pentru a experimenta și pentru a încerca ceva nou! Ieși din zona de confort, dacă ești năcut în zodia Gemeni!

Luna Nouă în Taur – influență puternică pentru zodia Rac. Va fi începutul unei perioade axată pe socializare și pe prietenie. Bucură-te de conexiunile pe care le vei forma, căci vor fi benefice pe viitor. Ai grijă la locul de muncă, acolo se prevăd anumite neplăceri.

În schimb, Leii vor avea mari avantaje pe plan profesional, începând cu data de 23 aprilie. Horoscopul lor anunță un nou start la job. E o perioadă bună și pentru bani, dar și pentru planuri de viitor.

Luna Nouă în Taur anunță schimbări

În 23 aprilie, zodia Fecioară va începe să resimtă efectele acestui fenomen. Chiar dacă ziua este grea, simte o anumită energie pozitivă, care îi dă speranță. Este o perioadă bună pentru sfera casei și a familiei, deci acolo va fi dezvoltarea!

Balanța se va confrunta cu tot felul de situații, unele fiind chiar banale. Însă, dacă are curaj să îți descopere visele, își va da seama exect cum să scape de ce este neesnțial și spre ce să se axeze. Schimbarea este benefică și mulțumitoare.

După 23 aprilie, când Luna Nouă în Taur începe să aibă efecte puternice, Scorpionii vor trece prin ceva dificil, legat de relația cu partenerul. Poate fi vorba chiar despre o despărțire. Cei singuri, însă, au parte de o relație nouă și proaspătă. Nu te pune contra sorții, ți se întâmplă lucruri așa cum trebuie, pentru a răsări soarele și pe strada ta!

Săgetătorii vor simți impactului acestui fenomen mai ales pe planul sănătății. E momentul să te concentrezi asupra corpului tău și să investești, în primul rând, în tine! Nu mai amâna ceea ce trebuia să faci de mult și oferă-ți ceea ce ai nevoie!

Capricornul reușește în final să vadă partea frumoasă a vieții. Luna Nouă va fi ca o lumină pentru acești nativi care îi arată cum problemele și gândurile negative se pierd în fața energiei pozitive. Poate fi vorba despre o poveste de iubire, sau de apariția unui copil! Ceva ce îți dă speranță uriașă, dacă ești Capricorn.

Vărsătorul va resimți și el efectele Lunii Noi din 23 aprilie. Va fi vorba despre un nou start în viața de familie. Este primul pas spre inflorirea ta personală. Încarcă-te cu energia universului și nu uita că fericirea depinde doar de tine!

Luna are grijă și de sufletul Peștilor. Acum este momentul în care nativii din acest semn pot planta semințe pentru un viitor mai bun. E un moment bun să începi orice fel de activitate!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: