Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul lunii mai 2020: dragoste, bani și sănătate. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul lunii mai 2020: dragoste, bani și sănătate. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul lunii mai 2020: dragoste, bani și sănătate

Horoscopul lunii mai: previziuni pentru toți nativii. Ce zodii au noroc si cine are ghinion în ultima lună de primăvară. Află ce te așteaptă în următoarea perioadă!

Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile:

Berbec

Energiile astrale se așează în portofelul tau. Cu alte cuvinte, este o lună roditoare, aducătoare de bani și de rezultate bune! Te vei bucura de o revenire financiară, care iti va aduce posibilitatea de a implini un vis mai vechi. De asemenea, cunoști oameni noi.

Taur

O lună activă, în care ești mai motivat ca niciodată să faci câteva schimbări în ceea ce te privește. Acestea pot fi legate de aspectul fizic: haine, păr, greutate, cât și de cel interior: mod de gândire, mod de comunicare. Vei reuși tot ce îți propui și vei avea o lună destul de bună!

Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile

Gemeni

Nu te mai simți tocmai confortabil în relația ta de cuplu și te încearcă tot felul de idei. Trebuie să discuți cu partenerul și să găsiți împreună niște metode prin care să vă mai dați o șansă. Nu e o perioadă bună sa recurgi la despărțire așa, cu una cu două. Spre finalul lunii, atragi experiențe plăcute.

Rac

Este o lună destul de dificilă, deși astrele par să fie de partea ta. Ce este împotriva ta, de fapt… ești chiar tu! Egoismul tău se va întoarce contra ta, iar o problemă din trecut îți dă bătăi de cap. Ai parte de o schimbare forțată si dificilă!

Leu

Horoscopul lunii mai aduce pentru Lei schimbări la locul de muncă. Li se va cere mai mult inițiativa și implicare. Există riscul să fii trădat de o persoană apropiată, așa că ține ochii larg deschiși.

Fecioară

Ai de-a face cu diverși oameni într-o perioadă scurtă, iar fiecare interacțiune își va lăsa amprenta asupra ta. Este un moment bun să începi un nou domeniu de studiu și să investești în cunoașterea ta. O lună bună pentru evoluție și dinamică.

Balanță

Ești gânditor și orientat spre probleme mari ale lumii. Vrei să descoperi mistere, să deprinzi cunoștințe și să învestești în pachetul tău de informații. E o lună bună și pentru artă, fie ea muzicală, scrisă sau poate fi vorba de arte plastice. Evită pe cât posibil conflictele.

Scorpion

Nu e o lună bună pentru a încheia parteneriate, iar în cele deja existente se ivesc probleme. Va trebui să înveți să ai răbdare și să dovedești mai multă toleranță față de cei din jur. Pe plan financiar, nu ai de ce să îți faci probleme.

Horoscop mai 2020. Ce zodii au noroc și cine are ghinion!

Săgetător

Vrei să faci o schimbare în rutina ta zilnică și în felul în care te organizezi, în general. Este o lună bună pentru a lua decizii, pentru a acționa, ești eficient și rapid. Ai parte de discuții aprinse cu cineva din colectiv, situație pe care va trebui să o aplanezi.

Capricorn

Este o lună potrivită pentru a finaliza niște sarcini care până acum ți-au dat bătăi de cap. Acum vei reuși să găsești imediat soluțiile și totul va merge ca uns. Însă, în ciuda succesului profesional, reușitele financiare întârzie să apară, iar problemele cu banii te deranjează din ce în ce mai mult.

Vărsător

E o lună destul de bună, în care ai o atitudine optimistă despre viață și despre situația ta în general. Reușești să rezolvi niște probleme mai vechi și sărbătorești succesul prin relaxare alături de familie și prieteni! Meriți!

Pești

Este o lună dedicată activităților casnice și familiei. Ești orientat spre cei dragi și vrei să faci anumite modificări în locuință, pentru a o face mai confortabilă și pentru a o pregăti de vară. Este o lună creativă și dinamică, ce te cheamă la distracție!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: