Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul partenerilor nepotriviţi. Cu cine nu trebuie să te cuplezi, în funcţie de zodie

Horoscopul partenerilor nepotriviţi. Cu cine nu trebuie să te cuplezi, în funcţie de zodie

zodii care te vorbesc pe la spate

Aproape toată lumea are ghinion în dragoste. Ţi se poate întâmpla să te cuplezi cu persoane nepotrivite, chiar toxice pentru tine. Nativii care s-au născut în anumite perioade ale anului vor avea parte de câteva eșecuri și traume.

Cele mai norocoase zodii în dragoste sunt: Taurul, Racul, Fecioara, Scorpionul, Săgetătorul, Vărsătorul și Peștii. Dar haideţi să vedem cu cine nu ar trebui să te cuplezi, în funcţie de zodie.

Berbec

Oamenii care au acest semn zodiacal atrag de obicei persoane pasive care aşteaptă ca cei din jur să acţioneze primii. Cea mai mare problemă a acestui tip de persoane atrase de cei din zodia Berbec este faptul că se bazează prea mult pe persoanele din jur, şi implicit pe persoana iubită. Se spune că nu este niciodată fericit și că are standarde prea înainte.

Taur

Taurii atrag oameni extrem de lipicioşi, oameni care devin adesea agasanţi şi sufocanţi. Aceşti nativi sunt adesea acele persoane care se supără dacă le laşi singure pentru a ieşi cu prietenii.

Gemeni

În dragoste, oferă cu măsură și nu cer mai mult decât se poate. Cu toate astea, puține persoane pot accepta firea lor schimbătoare și pretențioasă. Nestatornicia este marele lor defect. Cât de greu este să ai alături o persoană care să nu comunice? Cred că persoana potrivită pentru a răspunde acestei întrebări ar fi un nativ din zodia gemeni.

Rac

Oamenii care trec cu vederea detaliile importante din viaţa de cuplu sunt atrase ca un magnet de cei născuţi sub semnul Racului. Ei se lovesc de obicei de persoane care nu îşi amintesc niciodată de lucrurile mărunte care contează pentru aceştia.

Leu

Pretențiile nativului Leu în dragoste sunt foarte mari, iar asta îi aduce multă suferință. El va cere totul de la partenerul sau partenera lui de cuplu, dar nu va da niciodată la fel. Aceşti nativi atrag de obicei oameni bârfitori, dramatici şi extrem de orgolioşi, persoane care se hrănesc din certuri şi dispute, iar acest lucru nu face decât să îi înfurie pe Lei.

Fecioara

Această tipologie de oameni toxici își găsesc mereu calea spre sufletul celor din zodia Fecioară, cei din urmă fiind blânzi, cerebrali și foarte empatici, trecând mereu cu vederea peste „micile diferențe” dintre ei și cei iubiți.

Balanţa

Balanţele aleg mereu persoane nepotrivite și se lasă călcate în picioare. Balanțele iartă prea mult și îi îndepărtează pe cei din jur. Rezonează foarte greu cu persoanele leneșe sau cărora le este greu să se „înhame” la planuri de lungă durată, dar paradoxal le atrag ca și un magnet.

Scorpion

Aceştia atrag oameni indecişi, oameni care nu se pot angaja niciodată în discuţii şi situaţii serioase şi care adesea se retrag când vine vorba de „a lua taurul de coarne”.

Săgetător

Săgetătorii atrag persoane extrem de copilăroase care tind să ia totul în glumă şi cărora le este greu să aibă responsabilităţi. Au nevoie lângă ei de o persoană mai serioasă care să îi tempereze, nu un alt copil care este dornic de aventură.

Capricorn

Zodia Capricornului este una dintre cele mai ghinioniste zodii în dragoste. Capricornii sunt familiști, sunt serioși și implicați, iubesc copiii și fac multe sacrificii pentru familie.

Vărsător

Vărsătorii atrag persoane extrem de răsfăţate, poate chiar narcisiste, care cred că totul li se cuvine, iar persoana iubită este obligată să-i împărtăşească orice secundă din timpul său.

Peşti

Atrag, în cele mai multe cazuri, oameni dornici să exploreze, care nu pun foarte mult accent pe spontaneitate şi distracţie, căutând aventuri noi şi activităţi distractive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: