Redactia.ro
Home » Știri » Horoscopul pentru săptămâna 9-15 noiembrie. Schimbări majore pentru 2 zodii

Horoscopul pentru săptămâna 9-15 noiembrie. Schimbări majore pentru 2 zodii

Horoscop 23 decembrie 2020

Săptămâna 9-15 noiembrie vine cu schimbări pentru fiecare zodie în parte. În special pentru gemeni, raci, pești și scorpioni. Aceștia vor trebuie să ia decizii extrem de importante pentru liniștea lor în viață. 

Horoscopul 9-15 noiembrie

Săptămâna 9-15 noiembrie este o perioadă numai bună de luat decizii, spun astrele. Este timpul potrivit pentru cei care vor să facă schimbări în casă sau să se echilibreze profesional. Gemenii, racii, peștii și scorpionii vor trebui să ia decizii extrem de importante, deși racii vor avea câteva reticențe, deoarece… se tem de eșec.

Racii se tem de eșec

Ultimul an nu a fost tocmai unul roditor pentru Raci, așa că teama de eșec este de înțeles. Ei cred că anumite compromisuri nu le va aduce nimic bun.  Cu toate acestea, trebuie să se încurajeze, pentru că timpul nu este pierdut, iar acum astrele îi favorizează. 

Peștii, probleme în familie/Scorpioni, renunați la orgoliu!

Peștii au de rezolvat anumite probleme de familie, iar Scorpionii trebuie să renunțe la orgoliu căci se pot dărâma foarte multe relații apropiate.

Gemenii, balanțele și vărsătorii ar putea suferi

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) trag concluzii pripite în săptămâna dintre 9 și 15 noiembrie, iar din cauza asta ar putea avea de suferit. Gemenii trebuie să decidă ce fel de viitor sentimental își doresc și nu este deloc exclus să revină la o fostă iubire căci își dau seama că au fost într-adevăr fericiți, iar acum le lipsește acea căldură umană.

Balanțele și Vărsătorii sunt ceva mai economi în perioada asta și este foarte bine. Trebuie să fie un pic mai chibzuiți. Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) au o perioadă ceva mai liniștită. Săptămâna care începe pe 9 noiembrie le va aduce multe răspunsuri pozitive la o serie de întrebări pe care le aveau în minte de la începutul anului.

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) primesc tot felul de mesaje și surprize plăcute din partea prietenilor și a membrilor familiei. Pentru Capricorni urmează o perioadă de reinventare, o perioadă foarte bună pe plan spiritual.

Zodiile care își vor găsi jumătatea în luna noiembrie

Fecioara

Te simti atractiva si starnesti dorinta.Romantismul pluteste in aer in luna noiembrie. Vei fi mai increzatoare si vei emana acest lucru prin toti porii. Cei din jurul tau isi vor da seama sau isi vor reaminti de ce esti atat de minunata. Incepand cu 13 noiembrie, magnetismul tau va atrage o persoana cu care vei incepe o relatie cu adevarat profunda.
Citeste si: 6 cupluri zodiacale sortite esecului

Balanta

Te iubesti si esti pregatita sa iubesti si pe altcineva. Noiembrie iti intensifica increderea si iubirea de sine.

Vibratiile bune vin direct catre tine si te fac mai sarmanta decat de obicei. Cand Marte retrograd se va incheia pe 13 noiembrie, vei primi o doza intensa de energie pozitiva. Imediat dupa aceea vei avea parte de cuceriri dupa cuceriri, iar la final vei selecta persoana perfecta.

Scorpion

Vrei o relatie din care sa iasa scantei. Dupa ce Mercur retrograd ti-a creat probleme in paradis si a fost destul de incomod, incepand cu 4 noiembrie vei fi recompensata pentru ca ai reusit sa treci peste tot.

Săgetător

Știi că meriți să simți fiorul dragostei. Vei avea noroc în dragoste în această lună. Ai chef de flirt, iar astrele te conduc spre pasiune, distracție și plăcere. Nu numai că vibrațiile romantice vor continua să se intensifice pe măsură ce zilele trec, dar îți vor și binecuvânta viața amoroasă cu o persoană care te merită cu adevărat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: