Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul Primăverii 2019

Horoscopul Primăverii 2019

Horoscopul Primăverii 2019

Horoscopul Primăverii ne rezerva foarte multe surprize. Se pare că sunt vești bune și surprize pentru majoritatea zodiilor.

BERBEC:

Ai un sentiment de conștientizare a propriilor limitări în această primăvară. Acest lucru te va conduce la o renaștere, fizică, emoțională, chiar financiară. Situația ta financiară se va îmbunătăți considerabil. Ar putea exista anumită rivalitate între tine și colegii de seviciu. Nu este momentul să exagerezi, să te compătimești, să vezi probleme acolo unde nu există sau să încerci să rezolvi problemele altora. Trebuie să-ți păstrezi calmul, să nu intri în dispute verbale și mai bine să încerci să faci eforturi pentru a ajunge la nivelul celor buni, atât profesional, cât și personal. Schimbările de acum vor fi benefice pe termen lung.

TAUR:

La tauri schimbările sunt inevitabile, lucrează pentru a le lăsa să intre în viața lor.  Lumea se poate schimba. Vei primi toate aceste modificări cu bucurie. Încearcă totuși să nu ajungi la extreme. Cooperează și ascultă sfaturile, ajută-i pe alții și lasă-te ajutat. Poți învăța multe de la un grup mai mare, dar mai întâi trebuie să iei decizia cărui grup să i te alături. Este un moment ideal pentru socializare.

GEMENI:

Zodia Gemenilor este dominată, în această primăvară de Marte care le conferă nativilor forţa de a reconstrui ceea ce au pierdut sau de a o lua de la capăt. Marte defineşte noi obiective şi reglează o situaţie profesională complicată, limpezind problemele mai delicate. Jupiter, astrul şanselor, colaborează cu Marte şi îi sprijină pe nativii Gemeni să realizeze aproape tot ceea ce îşi propun. În primul rând, îi îndrumă spre alte soluţii, inedite, dar eficiente, pe care alţii nu le-ar încerca, dar care vor avea rezultatele dorite.

RAC:

Astrele vor fi deosebit de generoase cu nativii Raci în această primăvară. Mulți dintre ei se vor bucura de un succes financiar binemeritat sau vor descoperi noi surse de câștig. Bunăstarea se va simți din primele zile ale lunii aprilie și va influenţa foarte mult relațiile de familie şi buna dispoziţie a Racilor. Pe de altă parte, nativii zodiei vor învăţa să aibă mai multă răbdare pentru că luna martie poate fi marcată de probleme în cuplu și este nevoie de o atitudine conciliantă pentru a le depăși. Racii singuri vor avea surprize mai plăcute și este posibil să redescopere dragostea la începutul lunii mai. Tot în luna mai, nativii Raci vor reuşi de minune tot ce îşi propun.

LEU:

Venus le promite celor născuţi în zodia Leului că toate lucrurile bune şi planurile profitabile se vor desfăşura mai repede. Rezultatele se vor vedea mai ales în lunile aprilie și mai, când vor avea de câştigat foarte mult în plan social. În special femeile născute în această zodie au mari şanse să încheie o căsătorie strălucită. În martie, nativii Leu este bine să facă economii și trebuie să fie prudenţi când împrumută bani, pentru că este posibil să îi piardă pentru totdeauna. După primele luni de muncă ale anului, primele câştiguri din aprilie vor fi mai mari decât se aşteaptă. Este posibil ca unii dintre nativii Lei să primească abia acum bonusurile aşteptate la sfârșitul anului trecut.

FECIOARĂ:

Primăvara aceasta, nativii Fecioare trebuie să se ferească să mai facă prea multe lucruri într-un timp foarte scurt. Dacă în lunile anterioare proiectele lor au avut randament şi au fost mulţumiţi de rezultate, chiar dacă au muncit sub tensiune, oboseala își va spune cuvântul și nu vor mai avea același succes. Ar fi bine să accepte proiecte mai îndrăzneţe la serviciu, dar mai puține și să muncească în ritmul lor. Astfel se vor ocupa de calitatea rezultatelor, iar schimbările benefice pe care le aşteaptă se vor materializa în lunile aprilie și mai. În primele două luni, nativii Fecioare vor avea suficienţi bani să îşi satisfacă anumite capricii, arată horoscopul primăverii.

BALANȚĂ:

Încă de la începutul primăverii, nativii Balanțe vor simţi că au şanse mari să aleagă un drum mai bun. Marte le deschide o cale neștiută sau le dezvăluie soluţia cea mai bună pentru a face ce le place cu adevărat şi pentru a fi mai fericiţi. În familiile tinere, este posibil să vină barza din luna mai. Iar acest lucru le va schimba complet priorităţile Balanțelor care se vor pregăti să devină părinţi. În luna aprilie, trebuie să se ferească de conflicte sau competiţii în plan profesional, pentru că vor pierde. Balanțele trebuie să se concentreze pe ce știu ele să facă mai bine și pot ajunge departe.

SCORPION:

Nativii Scorpioni încep în forţă în noul sezon şi muncesc foarte mult, deşi ştiu că răsplata va veni mai târziu. Abia din lunile mai sau iunie situaţia lor profesională se va schimba şi se vor bucura de banii pe care îi merită. O scurtă perioadă la începutul lunii martie, Jupiter îi ajută pe Scorpioni să recupereze ceva important, pierdut în cursul anului trecut. Se pare că este vorba de o poziţie sau un anumit statut la serviciu sau de câteva salarii restante. Dar Jupiter le aduce cu adevărat noroc în luna mai, când îşi pot pune în aplicare planuri mult mai importante pentru familie. Trebuie să fie atenţi să nu se alieze cu persoane pe care le interesează doar profitul lor personal.

SĂGETĂTOR:

O mare parte a primăverii, Marte va domina Casa familiei. În martie și aprilie va fi benefic, dar în luna mai poate da naştere discuţiilor despre despărţire şi divorţ. Pe de altă parte, nativii Săgetători care sunt părinţi trebuie să facă noi sacrificii pentru confortul și educația copiilor lor. Nu va fi o primăvară ușoară, dar nici una lipsită de șanse și noroc. Lunile martie și aprilie sunt cele mai bune luni legate de câştigarea unor bani. În acea perioadă, nativii zodiei se vor bucura de un buget consistent pentru că vor aduna din timp o sumă de bani sau vor recupera datoriile de la prieteni. În luna mai este posibil să aibă nevoie de sprijin financiar, dar ar fi indicat să se ferească de împrumuturi bancare.

CAPRICORN:

Primăvara se anunţă o perioadă mai liniştită și mai generoasă cu nativii Capricorni. Necazurile de la începutul anului vor fi date uitării chiar din primele zile din martie, iar viaţa lor de familie va intra pe un drum paşnic. În martie se simte din plin norocul pe care îl aduce Jupiter Capricornilor, se vede în horoscopul primăverii. Vor avea multe motive de sărbătoare, mulţi dintre ei vor beneficia de un statut nou la locul de muncă, iar acasă vor organiza câteva petreceri şi aniversări. Foarte frumoasă este şi luna aprilie, pentru că mulţi dintre nativi vor avea câteva zile libere şi se vor bucura de o vacanţă binemeritată. Când totul merge bine, Capricornilor le place să călătorească și să își ducă familia în locuri pe care nu le-au mai vizitat niciodată. În luna mai, însă, trebuie să fie atenţi la capcanele care îi aşteaptă la locul de muncă.

VĂRSĂTOR:

Mulţi vărsători se vor considera cu adevărat răsfăţaţi de astre în acest sezon.  Le va merge din plin şi în plan profesional, dar şi în dragoste. Luna aprilie este luna cuceririlor, a pasiunii şi a logodnelor. Favorabilă iubirii va fi şi luna mai. Relaţiile de cuplu se vor consolida, iar Vărsătorii care iubesc sincer vor trece cu bine peste o probă de foc. Din punct de vedere financiar, însă, trebue să fie prudenți.  În aprilie, deşi Jupiter le aduce în cale şansa de a călători şi de a se distra, vor cheltui iar sume mari de bani. Este posibil ca unii dintre ei să renunțe la excursiile programate de Paște. În carieră, influenţa benefică a lui Marte se va resimţi în mod special în luna aprilie şi în luna mai, perioade în care Vărsătorii vor putea beneficia de anumite schimbări de la serviciu.

PEȘTI:

La început de primăvară, în luna martie, Venus este capricioasă cu nativii Pești şi le pune piedici în tot ceea ce vor să facă. Nici prietenii nu îi vor ajuta prea mult . Dar Jupiter întoarce roata norocului din aprilie. Astrul șanselor va avea destulă forţă să îi protejeze pe nativii zodiei. Astfel  nu vor lua decizii greşite când se vor afla la răscruce de drumuri. Este adevărat că ghinionul se va ţine scai de ei în martie, dar, cel puţin, nu îşi vor provoca singuri necazurile.  Cele mai multe probleme apar independent de voinţa lor. Nicio grijă căci  pentru fiecare vor exista și soluții. Peștii vor reuşi să câştige un pic mai bine din aprilie, dar tot nu vor reuşi să profite de ofertele care apar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: