Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul primăverii pentru fiecare zodie

Horoscopul primăverii pentru fiecare zodie

Horoscopul primăverii pentru fiecare zodie

Horoscopul primăverii dezvăluie care sunt zodiile care vor avea mare succes în următoarele trei luni şi ce nativi vor trece prin clipe mai puţin plăcute.

Pentru ca venirea primăverii să nu te ia deloc prin surprindere, ți-am pregătit un horoscop care să te ajute să-ți setezi mintea pentru ceea ce te așteaptă în funcție de zodie.

Berbec

În fața celorlalți dai impresia că ai orice situație sub control însă în sinea ta abia aștepți să scapi de orice lucru care te stresează. Primăvara aceasta este perfectă pentru mai multă relaxare decât muncă.

Taur

Tu adori primăvara pentru că este sezonul în care te-ai născut, dar și pentru că îți plac lucrurile mici. Iar primăvara este compusă din ele. Vei savura orice detaliu al primăverii.

Gemeni

Pentru Gemeni această primăvară va fi momentul perfect pentru a ieși în față din nou. Nu veți rata nicio petrecere, nicio ieșire în oraș sau în afara lui. Ca de obicei, veți fi în centrul atenției oriunde veți merge.

Rac

În această primăvară astrele te sfătuiesc să îți oferi timp și să-ți exteriorizezi sentimentele cu adevărat. În plus, la fel ca până acum, vei fi un bun consilier și vei avea o vorbă bună pentru oricine va veni la tine pentru alinare.

Leu

Așa cum ești tu obișnuit, vei călători mult şi în această primăvară şi vei cunoaște oameni și locuri noi. Pentru că primăvara este anotimpul schimbărilor în bine. Tu te vei mai bucura și pentru că ai scăpat de temperaturile joase.

Fecioară

Tu ești mereu cel care se neglijează, dar care are grijă mai mult de cei dragi. Acesta nu este un lucru rău, însă totuși ai grijă ca în această primăvară să fii mai interesat de propriile nevoi.

Balanță

Balanțele vor avea ocazia în această primăvară să înțeleagă mult mai mult din ce își doresc cei dragi. Şi ele, la rândul lor vor fi mai deschise pentru comunicare.

Scorpion

Nu trebuie să te mai îngrijorezi pentru ce se poate întâmpla în viitor. Primăvara este plină de surprize foarte frumoase și tu trebuie doar să te bucuri de prezent.

Săgetător

Unul dintre norocoșii următoarelor luni este nativul din zodia Săgetător, care nu prea are de ce să se plângă. Urmează o perioadă plină de oportunități pe plan profesional și sentimental.

Capricorn

În următoarele 3 luni tu va trebui să îți regândești niște strategii. În acest fel nu vei mai fi dezamăgit că nu primești lucrurile la care visezi de atât de mult timp.

Vărsător

În această primăvară, Vărsătorul trebuie să lupte pentru ceea ce îi aparține și să-și apere ideile dacă crede cu putere în ele. Pentru că le va avea din plin, dar nu va avea susținători pe măsură.

Pești

Peștii vor descoperi că și oamenii de lângă ei pot fi empatici când e nevoie. Acest lucru îi va bucura și îi va surprinde în aceeași măsură pentru că în cercul lor de prieteni ei erau cei mai receptivi.

Citeşte şi: Horoscop lunar martie 2019. Luna provocărilor pentru zodii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: