Redactia.ro
Home » Știri » Hotelul de patru stele al Simonei Halep din Poiana Brașov este aproape gata. Cum arată clădirea care va oferi facilități premium

Hotelul de patru stele al Simonei Halep din Poiana Brașov este aproape gata. Cum arată clădirea care va oferi facilități premium

GALERIE FOTO (2)

Simona Halep, fosta campioană mondială la tenis, își extinde portofoliul de afaceri și se pregătește să inaugureze un nou hotel de patru stele în Poiana Brașov. Amplasat la intrarea în stațiunea montană, noul stabiliment poartă numele sportivei și este aproape gata de deschidere. Lucrările de construcție se află în faza finală, iar hotelul promite să ofere o experiență de cazare rafinată, cu facilități moderne și o priveliște spectaculoasă.

Hotelul Simona Halep, aproape de inaugurare

Hotelul este situat la intrarea în Poiana Brașov, pe strada Poiana Ruia 1, având o locație privilegiată ce oferă oaspeților acces ușor atât dinspre Brașov, cât și dinspre Râșnov. Stabilimentul, care se află pe fosta locație a pensiunii Heraldic Club, a fost complet renovat și transformat într-un hotel modern, cu trei etaje. Vizitatorii vor putea admira pârtiile de schi din masivul Postăvarul direct din confortul camerelor.

Lucrările sunt pe cale să fie finalizate în următoarele săptămâni, urmând ca ultimele retușuri și finisaje să fie realizate până la deschidere. Potrivit surselor din industria turismului, hotelul ar putea să-și deschidă porțile chiar de 1 decembrie, o dată simbolică pentru români. Simona Halep a împărtășit deja entuziasmul ei pentru noul proiect, postând recent pe rețelele de socializare o imagine surprinsă de o dronă, care arată impresionanta clădire.

Noul hotel de patru stele dispune de camere confortabile, dotate cu facilități moderne care răspund celor mai înalte standarde. Cu trei etaje, unitatea de cazare oferă o combinație de eleganță și confort, iar priveliștea montană contribuie la o atmosferă relaxantă. Poziționarea la intersecția principalelor căi de acces în stațiune facilitează accesul rapid la pârtiile de schi, restaurante și alte atracții locale.

Simona Halep a investit considerabil pentru a transforma fosta pensiune într-o unitate turistică de lux

Designul interior se bazează pe linii moderne, dar păstrează și accente tradiționale, oferind oaspeților un mediu primitor. Zona de recepție spațioasă, camerele luminoase și spațiile comune sunt doar câteva dintre elementele care fac din noul hotel un loc ideal pentru turiștii care doresc să se bucure de aerul curat de munte și de activitățile specifice sezonului.

Simona Halep nu este la prima investiție de acest fel. Fostul lider mondial în tenisul feminin și-a extins afacerile și în domeniul imobiliar, deținând mai multe hoteluri atât la munte, cât și pe litoralul românesc. La Brașov, ea mai deține Hotelul Drachenhaus, situat în apropierea Pieței Sfatului, achiziționat în 2017 cu două milioane de euro. Hotelul, cotat cu trei stele, oferă oaspeților o atmosferă tradițională, fiind amplasat într-o clădire istorică din secolul XIX.

Pe litoral, Simona Halep deține două hoteluri: Lotus Studios, inaugurat în 2021 în Mamaia, și hotelul DNH din Năvodari. Ambele unități sunt cotate cu patru stele și se bucură de facilități moderne. Hotelul din Mamaia dispune de 20 de camere, iar investiția inițială a fost de 1,5 milioane de euro. DNH, amplasat lângă plaja Kazeboo din Năvodari, impresionează prin designul său modern, cu fațade din sticlă și cinci etaje.

Hotelul din Poiana Brașov, un nou proiect de succes

Cu fiecare investiție, Simona Halep demonstrează că succesul său nu se limitează doar la terenul de tenis. Noul hotel din Poiana Brașov adaugă o altă piatră la temelia afacerilor sale și consolidează prezența în industria turismului. Transformarea pensiunii Heraldic Club într-o unitate de patru stele arată dorința sportivei de a aduce un plus de valoare turismului din România și de a oferi experiențe unice celor care îi calcă pragul.

Datorită poziționării sale strategice și a facilităților de înaltă calitate, Hotelul Simona Halep din Poiana Brașov promite să fie o atracție pentru turiștii care vizitează stațiunea montană. Odată ce porțile vor fi deschise, oaspeții vor avea ocazia să se bucure de eleganța și confortul oferite de această nouă destinație.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: