Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie în Germania: Un suporter român, rănit grav după meciul cu Slovacia, în mijlocul străzii. Un bătrân de 60 de ani a ieşit pe balcon și a recurs la un gest extrem

Tragedie în Germania: Un suporter român, rănit grav după meciul cu Slovacia, în mijlocul străzii. Un bătrân de 60 de ani a ieşit pe balcon și a recurs la un gest extrem

Într-un incident șocant, tensionele din cadrul EURO 2024 au escaladat la un nivel tragidic în Germania, unde un suporter român a fost împușcat într-un atac neașteptat. După ce partida România-Slovacia a adus bucurie și speranță fanilor români, întoarcerea acasă pentru unii a fost marcată de o tragedie cumplită.

Un suporter român, rănit grav după meciul cu Slovacia, în mijlocul străzii

Conform informațiilor furnizate de Der Spiegel, incidentul a avut loc într-o mică localitate germană, unde o coloană de suporteri români se întorcea de la stadion. În mijlocul traficului, un bărbat de 32 de ani a fost împușcat în braț. Românul a lăsat geamul jos şi a simţit o durere puternică pe braţ. Înfricoșătorul incident a fost provocat de un localnic în vârstă de 60 de ani, care a tras asupra mașinii în care se afla suporterul român.

Un bătrân de 60 de ani a ieşit pe balcon și a recurs la un gest extrem

Poliția germană a intervenit rapid și a descoperit că agresorul, un bărbat în vârstă, a tras cu o pușcă cu aer comprimat de la balconul propriului său apartament. În urma percheziției efectuate la domiciliul acestuia, au fost găsite atât arma cât și muniția utilizate în atac. Autoritățile demarează o anchetă pentru a stabili motivele exacte ale gestului său.

România, din nou la Munchen: Tricolorii în fața unei provocări majore în optimi la EURO 2024

După o parcurs impresionant în faza grupelor la EURO 2024, echipa națională a României se pregătește pentru un alt moment crucial în cadrul turneului. Tricolorii au terminat pe primul loc în Grupa E și acum sunt pe cale să întâlnească Olanda în optimile de finală, într-un meci ce se va desfășura pe Allianz Arena din Munchen, același loc unde au debutat cu o victorie răsunătoare împotriva Ucrainei.

Această revenire la „locul faptei” este un prilej de amintire și motivație pentru echipa antrenată de Edi Iordănescu. În partida inaugurală a turneului, România a demonstrat o formă impresionantă, învingând cu 3-0 Ucraina, iar acum speră să reproducă aceeași performanță împotriva unei puternice selecționate olandeze.

„România s-a întors la Munchen, unde am debutat la EURO 2024 cu o victorie în faţa Ucrainei. Mâine întâlnim selecţionata din Ţările de Jos, de la ora locală 18:00! Să fie din nou bucurie pentru România!”, a fost mesajul transmis de naţionala României.

Edi Iordănescu, selecționerul naționalei, a subliniat importanța susținerii suporterilor și a făcut un apel către jucători să își arate determinarea și să abordeze meciul cu concentrare maximă. Atmosfera se anunță a fi electrică, cu „Zidul galben” pregătit să umple din nou tribunele Allianz Arena și să ofere sprijinul necesar tricolorilor în acest moment crucial al competiției.

Meciul dintre România și Olanda este așteptat cu mare interes de ambele tabere și de toți fanii fotbalului european. Cu o echipă în formă și un spirit înălțat, România speră să aducă o nouă bucurie națiunii și să continue să impresioneze în drumul lor către realizarea unui vis european.

Optimile de finală sunt programate pentru marți, de la ora 19:00, și promit să ofere o bătălie spectaculoasă pe terenul de fotbal din Munchen. Pentru tricolori, fiecare pas înainte înseamnă oportunitatea de a scrie istorie și de a demonstra că sunt o echipă de temut în competiția europeană.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: