Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » I-a pus numele câinelui ”Amor” și a ajuns să regrete! Cum i-a distrus viața numele patrupedului

I-a pus numele câinelui ”Amor” și a ajuns să regrete! Cum i-a distrus viața numele patrupedului

I-a pus numele câinelui ”Amor” și a ajuns să regrete! Cum i-a distrus viața numele patrupedului

Un tânăr și-a numit câinele ”Amor”, însă nu știa că decizia lui îi va schimba radical viața și îi va aduce numai probleme. Ce se întâmpla de fiecare dată când vorbea despre el?

I-a pus numele câinelui ”Amor” și a ajuns să regrete

Animalele de companie fac parte din viața noastră și sunt menite să ne aducă fericire și împlinire atunci când le acceptăm în rutina noastră. De multe ori aceste mici vietăți pufoase ne-au făcut viața mai frumoasă și ne-au ajutat să trecem peste momentele grele, însă un tânăr nu a simțit același lucru.

Numele câinilor este un pas foarte important atunci când vrei să ai o legătură cu patrupedul tău. Oamenii nu sunt de obicei foarte creativi atunci când vine vorba despre numele animalelor lor de companie, tocmai de aceea sunt atâția câini pe nume Rex sau Max. Dar un tânăr s-a întrecut pe el atunci când și-a botezat câinele ”Amor”.

Deși pare un nume adorabil și ai crede că nimic rău nu s-ar întâmpla dacă își numești câinele așa, iată că acest tânăr a avut numai probleme din cauza ideei sale. Tânăruș a povestit toate situațiile ciudate prin care a trecut de când îl are în viața sa pe ”Amor”, și ele nu sunt puține!

”Când m-am decis să mă căsătoresc, i-am zis preotului că vreau să fie și Amor la nuntă. El mi-a zis că trebuie să aștept să mă căsătoresc întâi. Când am protestat și i-am zis că Amor este o parte importantă a vieții mele și că toată viața mea se rotește în jurul Amorului, mi-a zis că nu vrea să știe chiar atât de multe despre viața mea personală.

După ce eu și soția mea ne-am căsătorit, am luat câinele cu noi în luna de miere. Când ne-am cazat la hotel i-am spus recepționer că vreau o cameră pentru mine și soția mea și alta pentru Amor. Recepționerul a răspuns: ,,Domnule, toate camerele din hotel pot fi folosite pentru Amor”. Eu am zis: ,,Nu înțelegeți, mă ține treaz noaptea!” Recepționerul a zis: ,,Și pe mine!”

Când eu și soția mea ne-am despărțit, ne-am dus în fața judecătorului să se decidă cine îl ia pe Amor. Când i-am zis judecătorului că eu am o relație cu Amor înainte de căsătorie, el mi-a zis că și el! 

Într-o zi, eu și câinele meu, Amor, ne plimbam și el a fugit de lângă mine. Ore întregi l-am căutat. Un polițist a venit la mine și m-a întrebat ce fac pe aleea aceea în mijlocul nopții. I-am zis: ,,Îl caut pe Amor!”. Procesul meu se va judeca marțea viitoare. 

Acum că am fost în închisoare, căsătorit, divorțat și am avut mai multe probleme cu câinele meu decât îmi puteam imagina vreodată, mă duc și la psiholog. Și psihologul meu m-a întrebat care era problema mea. I-am zis: ,,Amor a plecat din viața mea. Cred că mi-am pierdut cel mai bun prieten și mă simt atât de singur”. El a zis: ,,Uite, și tu și eu știm că amorul nu este cel mai bun prieten al bărbatului. De ce nu îți iei un câine…?”, a povestit tânărul.

Idei despre cum să alegi un nume pentru câinele tău

1. Să fie scurt – Numele câinelui trebuie să fie scurt, de două sau trei silabe. O soluție ar fi să alegi orice nume îți place, dar să găsești o variantă scurtă: Benji în loc de Benjamin, Dimi în loc de Vladimir, Ara sau Bella în loc de Arabella și așa mai departe.

2. Să se termine într-o vocală sau consoană sonoră – Adică Ema, Fifi, Cico, Pongo, Betty, Biju sau King, Lord, Bob, Sam, etc.

3. Nume de câine sau de om? – Specialiștii spun că nu e bine să le punem câinilor noștri nume umane ca să nu-i antropomorfizăm, adică să le acordăm trăsături umane. De unde să te inspiri pentru numele câinelui tău: Personaje din filme și seriale tv sau oameni importanți. Există pe internet tot felul de liste cu cei mai importanți oameni pentru cultura, civilizația și știința omenească.

Etichete: