Redactia.ro
Home » Monden » I-am aflat tariful! Câți bani ar fi trebuit să primească Jador de la Pro TV pentru 7 săptămâni la Survivor, dacă nu fugea, ci doar era eliminat

I-am aflat tariful! Câți bani ar fi trebuit să primească Jador de la Pro TV pentru 7 săptămâni la Survivor, dacă nu fugea, ci doar era eliminat

Recent, în mediul public s-au răspândit informații despre o dezvoltare șocantă în cadrul emisiunii „Survivor România All Stars”. Se pare că celebrul cântăreț Jador a fost descalificat din competiție după ce ar fi fugit din emisiune. Acest eveniment a atras atenția și a stârnit interesul publicului, generând numeroase speculații și discuții în mediul online și în presă.

Potrivit relatărilor, Jador ar fi încălcat una dintre regulile esențiale ale show-ului de aventură, ceea ce a condus la descalificarea sa. Sursele indică faptul că artistul ar fi luat decizia de a părăsi tabăra „Survivor” și de a fugi în junglă, după ce o condiție importantă pe care o stabilise cu producătorii nu ar fi fost respectată în cadrul competiției din Republica Dominicană. Zvonurile s-au adeverit seara trecută, în ultima ediție Survivor, când Daniel Pavel a făcut anunțul eliminării lui Jador.

Jador a fugit din junglă din cauza relației cu o fostă concurentă

O particularitate interesantă a acestei situații este relația lui Jador cu o fostă concurentă a emisiunii, căreia i-ar fi solicitat să se alăture în aventura sa dominicană. Cu toate acestea, neîndeplinirea acestei cerințe l-a determinat pe artist să ia o decizie radicală și să părăsească competiția. Consecințele acestei acțiuni sunt inevitabile, iar Jador va trebui să le suporte în urma alegerii sale de a fugi de la „Survivor”.

Acest incident scoate în evidență rigorile și condițiile stricte impuse de producătorii emisiunii, iar nerespectarea acestora poate avea consecințe serioase pentru concurenți, inclusiv descalificarea lor din competiție. Cu toate acestea, participanții nu părăsesc competiția cu mâinile goale, ci primesc o compensație financiară pentru participarea lor.

Câți bani ar fi trebuit să încaseze Jador de la Survivor

Înainte de a pleca în aventura din Republica Dominicană, participanții au negociat cu postul de televiziune sumele pe care urmau să le primească pentru participarea lor la „Survivor All Stars”. Potrivit unor surse, Jador ar urma să primească 10.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție. Având în vedere că a rezistat șapte săptămâni în junglă, acesta va primi în final o sumă totală de 70.000 de euro.

Pe lângă suma negociată, Jador a avut și alte cereri specifice, printre care și dorința de a-și lua Biblia cu el în aventura sa. Acest aspect arată și mai mult latura personală și spirituală a artistului, subliniind importanța credinței sale în viața de zi cu zi și în experiențele sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: