Redactia.ro
Home » Monden » I-am făcut socoteala! Câți bani ar trebui să încaseze Jador de la Survivor All Stars pentru 5 săptămâni petrecute în Republica Dominicană

I-am făcut socoteala! Câți bani ar trebui să încaseze Jador de la Survivor All Stars pentru 5 săptămâni petrecute în Republica Dominicană

GALERIE FOTO (5)

În urma unei mișcări surprinzătoare, Jador este descalificat din competiția Survivor All Stars de la Pro TV, dar suma câștigată în doar 5 săptămâni nu este deloc mică. Artistul, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, pare să fi încălcat regulamentul, punând capăt prematur aventurii sale în emisiune.

Înainte de începerea emisiunii, artistul a știut cum să-și negocieze tariful pentru participarea sa în noul sezon al emisiunii de la Pro TV. Toată lumea cunoaște deja faptul că toți concurenții primesc o sumă săptămânal, decisă înainte de intrarea în competiție.

Mii de euro în doar 5 săptămâni

Concurenții negociază remunerația înainte de a pleca în competiție, iar Jador nu face excepție. Potrivit informațiilor, pentru o săptămână petrecută în competiție, artistul urma să primească 10.000 de euro. Astfel, pentru cele 5 săptămâni petrecute la Survivor, Jador ar fi trebuit să câștige 50.000 de euro, conform cancan.ro. În plus față de remunerația generoasă, Jador a avut și alte cerințe speciale. La semnarea contractului, acesta a cerut să își poată lua Biblia în competiție, subliniind importanța credinței pentru el.

Descalificarea din competiția Survivor All Stars vine la pachet cu consecințe contractuale. Concurenții care încalcă regulile stipulate în contract se pot aștepta la descalificare și, implicit, la pierderea remunerației promise. Așadar, din păcate pentru artist, se pare că foamea și dragostea l-ar putea duce în ipostaza de a rămâne fără 50.000 de euro. Tot din sursa menționată anterior aflăm și faptul că Jador era unul dintre cei mai bine remunerați concurenți.

Dovada clară că Jador a fost eliminat

În urmă cu foarte puțin timp se afla din mediul online faptul că artistul a avut acces la tehnologie. Primul lucru făcut ar fi fost să-și anunțe fanii pe un așa-zis grup de WhatsApp. În videoclipul postat pe TikTok de către o fană de-ale artistului, Jador își anunță descalificarea. Motivul principal invocat ar fi fost foamea. Deși este conștient că fanii săi vor fi triști de plecarea sa, încearcă să le ceară iertare pentru că nu a mai putut face față și le promite că va face muzică pentru ei.

Totuși, fiind conștient că dezvăluirea informațiilor înainte de redarea oficială pe TV ar putea să îl expună la consecințe dure din partea celor de la Pro TV, Jador începe conversația rugându-i pe cei care fac parte din grupă să nu dea mai departe informația. Acest lucru nu s-a întâmplat, fapt ce ar putea duce și mai rapid la pierderea celor 50.000 de euro.

„Am ieșit 😂😂😂 să nu spuneți la nimeni 😂😂😂 / Vă iubesc știu că e nasol pentru voi, ideea a fost că sunt descalificat / Că am fugit / Echipa nu prea m-a iubit / Vin acasă să fac muzică pentru voi / 😂😂❤️ / Știu că e greu de înțeles, știu că e nasol pentru că pur și simplu am fugit de foame și m-au dat afară… Dar… Eu am făcut tot ce pot cu burta mea de manelist 😂😂😂”, sunt o parte din mesajele date de manelist pe acel grup și făcute ulterior publice de o fană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: