Redactia.ro
Home » Monden » Avem dovada eliminării lui Jador de la Survivor All Stars! Primele declarații ale manelistului, după ce a fost dat afară de producătorii Pro TV: ”Vin să fac muzică” | VIDEO

Avem dovada eliminării lui Jador de la Survivor All Stars! Primele declarații ale manelistului, după ce a fost dat afară de producătorii Pro TV: ”Vin să fac muzică” | VIDEO

În urmă cu două zile vă anunțam oficial faptul că Jador a fost descalificat de la Survivor din cauza nerespectării regulilor. Acum se pare că apar informații care pot demonstra că Jador ar fi anunțat acasă de descalificare înainte să fie anunțat oficial de Pro TV.

Jador, una dintre cele mai discutate prezențe în competiția Survivor România, se află acum în centrul atenției pentru o decizie radicală ce pare să îi aducă descalificarea din show-ul de televiziune. Motivul acestei decizii drastice este legat de încălcarea regulilor impuse de Pro TV, determinând numeroase speculații și controverse în mediul online.

Jador a făcut rost de telefon în Survivor

Cu toții cunoaștem faptul că niciun concurent din Survivor nu are acces la tehnologie. Chiar și așa, se pare că Jador ar fi pus mâna pe un telefon, prin care și-a anunțat fanii de descalificare. Informațiile nu sunt confirmate oficial de artist sau de familie. Fanii din comentarii confirmă, însă, veridicitatea grupului de WhatsApp. Se poate observa că mesajele au fost scrise în grabă, fiind trimise rapid unul după altul.

„Am ieșit 😂😂😂 să nu spuneți la nimeni 😂😂😂 / Vă iubesc știu că e nasol pentru voi, ideea a fost că sunt descalificat / Că am fugit / Echipa nu prea m-a iubit / Vin acasă să fac muzică pentru voi / 😂😂❤️ / Știu că e greu de înțeles, știu că e nasol pentru că pur și simplu am fugit de foame și m-au dat afară… Dar… Eu am făcut tot ce pot cu burta mea de manelist 😂😂😂 Are cineva nr meu personal de aici dacă da aștept mesaje de la voi / Șefu s-a întors / Aș vorbi cu voi, dar nu am nicio platformă disponibilă”, sunt o parte din mesajele ce se pot vedea din conversație.

Prima reacție a internauților

Există, însă, și internauți care se arată chiar fericiți în comentarii de această întâmplare.

„Nu este adevărat”/ „Nu este grupul oficial” / EVRICA ce bine din cauza lui nu mă uitam la All Stars acuma pot urmări și eu” / „În sfârșit” / „Ce bine ar fi să plece”, sunt doar o parte din comentariile celor care se bucură de vestea descalificării.

În videoclipul apărut pe TikTok, postat de o fană de-ale artistului care se află și ea în așa-zisul grup al manelistului, se poate vedea cum Jador își anunță descalificarea. Motivul principal invocat este foamea. Este conștient că fanii vor fi triști de plecarea sa, dar încearcă să le ceară iertare pentru că nu a mai putut face față. Cu toate acestea, știind că poate fi taxat dur de cei de la Pro TV pentru dezvăluirea informațiilor înainte de redarea lor oficială pe TV, acesta a început conversația rugându-i să nu mai spună la nimeni, după cum se poate vedea.

Iubirea, motivul principal al descalificării

În data de 9 februarie 2024, Jador a fost nevoit să facă față consecințelor acțiunilor sale când a fost descalificat din competiția Survivor România. Potrivit informațiilor dezvăluite de surse apropiate, acesta a ales să fugă din tabăra Faimoșilor, încălcând astfel regulile stricte ale show-ului. Decizia sa de a părăsi competiția într-o manieră neașteptată a stârnit un val de reacții din partea publicului și a fanilor emisiunii.

Motivul din spatele deciziei lui Jador ar fi legat de o poveste de dragoste, conform informațiilor oferite de Fanatik. Concurentul este profund implicat într-o relație cu Oana Ciocan, o fostă concurentă a competiției Survivor România din anul 2022. În timpul negocierilor sale cu producătorii show-ului, Jador ar fi solicitat aducerea Oanei în competiție, alături de o sumă considerabilă de bani. Neîndeplinirea acestei cereri l-a determinat să ia decizia radicală de a părăsi competiția, spre întristarea fanilor săi.

Relația dintre Jador și Oana Ciocan pare să fi luat amploare în ultimele luni, chiar înainte de începerea competiției Survivor România. Cei doi s-au întâlnit în timpul vizitei medicale premergătoare competiției și de atunci au devenit inseparabili. Personalitatea impetuoasă a lui Jador pare să fi fost cucerită de Oana, iar gesturile sale publice de afecțiune și sprijin arată seriozitatea sentimentelor sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: