Redactia.ro
Home » Știri » I s-a cerut suma de 600 de euro pentru o cafea. Patroana localului a fost arestată

I s-a cerut suma de 600 de euro pentru o cafea. Patroana localului a fost arestată

I s-a cerut suma de 600 de euro pentru o cafea.

I s-a cerut suma de 600 de euro pentru o cafea. Deși pare incredibil, un turist german a avut parte de o surpriză neașteptată. Bărbatul a mers în Budapesta, iar după ce a băut o cafea la un local, a aflat că trebuie să plătească aproximativ 600 de euro pe cafea. Ulterior, patroana localului a fost arestată.

I s-a cerut suma de 600 de euro pentru o cafea. Patroana localului a fost arestată

I s-a cerut suma de 600 de euro pentru o cafea. Când pleci în vacanță și vizitezi locuri frumoase, cel mai bine te relaxezi savurând o cafea într-un local liniștit. Este și cazul unui turist german care a ales să meargă în vacanță în Budapesta. Bărbatul și-a comandat o cafea, iar când a cerut nota a aflat că are de plătit 210.000 de forinţi, aproximativ 600 de euro. Șocat, omul a vrut să i se facă dreptate și a reușit.

Chelnerii din localul respectiv au fost prinși de polițiști că i-au cerut turistului să plătească o sumă enormă pentru o cafea. Clientul le-a povestit autorităților că ospătarii i-au servit băuturi pe care nu le comandase, iar când a venit nota de plată, suma era exagerată. După ce a spus că nu plătește, chelnerii l-au amenințat că o să sune la poliție. Se pare că localul era în vizorul poliției de mai mult timp, iar făptașii au fost prinși în flagrant. Ulterior, patroana și fiul ei au fost arestati.

Cât a plătit un turist pentru o omletă

Un român a postat pe Facebook nota de plată de la un restaurant din stațiunea Mamaia Nord. Postarea a devenit virală imediat. Bărbatul a cheltuit pe o omletă și o salată asortată aproximativ 100 de lei.

Prețurile de pe litoralul românesc au crescut foarte mult în ultimii ani, mai ales că afacerile au fost afectate de pandemia de coronavirus. Ovidiu Atanasiu a mers la Mamaia, pentru a se relaxa. Acesta a ieșit la masă la un restaurant din Mamaia Nord, dar a rămas fără cuvinte când a văzut că trebuie să plătească 92 de lei pentru o salată asortată, o omletă și o lipie. “Sprijiniti turismul romanesc !(?)Un mic dejun banal, pe o terasa din Mamaia Nord.
Omleta ( fara garnitura sau verdeata )- 35 RON
Salata asortata ( maxim jumatate de rosie, 3 felii de ceapa si niste salata creata, vreo 2 bucatele) – 25 RON
Deci , o omleta si o salata asortata banala – 60 RON
O fi bine, o fi rau?
Cand am plecat, am vrut sa iau si scaunul, crezand ca e inclus in pret.”, a scris turistul pe pagina sa de Facebook.

Cu toate astea, plajele din Mamaia sunt pline de turiști în sezonul de vară. Conform Digi 24, un cuplu a trebuit să plătească pentru un sejur de șapte nopți la un hotel de 3 stele suma de 1.700 de lei/cuplu. Dacă este o familie cu un copil mic, între 0-5 ani, oferta pornite de la suma de 1.800 de lei/cuplu sejur, fără masă inclusă. Pentru o familie cu un copil de până la 5 ani, tariful era de 3.200 de lei, în timp ce o familie cu doi copii cu vârste între 3 și 8 ani, costul sejurului a început de la 4.800 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: