Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi, dublă fabuloasă! Gerrard: „Scena este a lui”

Ianis Hagi, dublă fabuloasă! Gerrard: „Scena este a lui”

Ianis Hagi, dublă fabuloasă

Ianis Hagi a avut o seară fabuloasă chiar sub ochii tatălui său. A reuşit dubla pentru Glasgow Rangers în partida cu Braga (3-2), din 16-imile Europa League.

Scoţia este în delir, după meciul din Europa League. Ianis Hagi a reuşit o dublă de senzaţie şi a întors soarta meciului, de la 0-2, la 3-2. Portughezii de la Braga aveau 2-0 în minutul 67. Hagi a redus din diferenţă, iar Aribo a restabilit egalitatea. Fiul „Regelui” a înscris golul victoriei cu câteva minute înainte de final.

„E uimitor. It’s Ibrox, baby. E diferit față de orice stadion. Cred că e cel mai bun moment al carierei. Am jucat acasă, în fața suporterilor noștri, iar un singur gol ne-a adus înapoi în meci. Pe Ibrox chiar se întâmplă lucruri minunate”, a declarat Ianis, după meci.

Fanii scoţieni, în delir

După reuşita incredibilă a lui Ianis Hagi, suporterii au postat mii de mesaje, iar reacţiile lor spun totul. „Aș muri pentru Hagi”, a scris un fan. „Contract pe 10 ani” sau „Ar trebui să le dăm un bacșiș celor de la Genk pentru transfer”, au mai scris alţi suporteri. „Ianis Hagi are avantajul că joacă cu ambele picioare” sau „Ianis Hagi e mai bun decât a fost tatăl său, da, m-ați auzit bine”, a mai scris un alt fan.

Steven Gerrard: „Scena este a lui”

Antrenorul lui Glasgow Rangers şi-a lăudat jucătorul la conferinţa de presă.

„Scena este a lui, e un talent uriaș, a fost presiune pe el, tatăl sau a fost pentru prima oara în tribune pe Ibrox. El a produs magia, primul gol a fost fantastic, o intrare în centru, pe piciorul stâng, care cred ca e piciorul lui mai slab, dar nu știu încă sigur. A fost o finalizare excelenta. Al doilea a venit din îndrăzneala lui, de la 25 de metri, am avut și puțin noroc”, a spus Gerrard.

Citeşte şi: CFR – Sevilla 1-1! Spaniolii favoriți pentru calificarea în optimi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: