Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi, primul interviu după ce a semnat cu scoțienii! „Sunt în extaz!”

Ianis Hagi, primul interviu după ce a semnat cu scoțienii! „Sunt în extaz!”

ianis hagi, ianis hagi transfer, Rangers,

Ianis Hagi a semnat un contract valabil pe o perioadă de trei ani cu Rangers. Românul a acordat primul interviu pentru Rangers TV, după ce a devenit jucătorul scoțienilor.

Discuțiile dintre Rangers și Genk s-au finalizat, iar Ianis Hagi a fost transferat definitiv de clubul scoțian. Românul a marcat 3 goluri în 12 meciuri jucate. După semnarea contractului valabil pe trei ani, mijlocașul a acordat un interviu celor de la Rangers TV.

„2019 nu s-a încheiat prea bine pentru mine, aşa că nu eram fericit când a început 2020, dar experienţa de la Rangers mi-a schimbat viaţa. Iar cariera a luat-o pe o pantă ascendentă, aşa că am început să-mi placă, mai ales meciurile din Europa League au fost fantastice, în special cel cu Braga de acasă”, a spus Ianis Hagi.

Gerrard este impresionat de Ianis Hagi

Antrenorul scoțienilor este cel care a insistat pentru aducerea românului. Steven Gerrard a fost impresionat de calitățile sale încă de la început.
”Am construit o relație profesională foarte rapid cu Ianis, este o plăcere să îl antrenezi. vrea să învețe și să devină mai bun cu fiecare antrenament. Are deja experiența presiunii și a așteptărilor de pe ‘Ibrox’ și știu că este pregătit pentru următorul sezon. Ianis este recunoscut în Europa ca un jucător tânăr, talentat, așa că transferul său permanent aici este o veste excelentă. Am reușit să dezvolt o relație bună cu Ianis foarte rapid”, a spus Steven Gerrard, pentru site-ul oficial al clubului.

Românul a devenit idolul galeriei

Ianis Hagi le-a cucerit inimile suporterilor de la primele apariții. În foarte scurt timp a devenit unul dintre jucătorii preferați al fanilor. Dovadă stau sutele de mesaje postate de aceștia pe conturile de socializare după golurile marcate de fiul lui Gheorghe Hagi. Ianis le-a mulțumit pentru susținere.

„Sunt în extaz, suporterii mă încarcă cu adrenalina de a da totul pe teren şi la antrenamente, e o lecţie despre cum se trăieşte fotbalul, ne încurajează, dar este şi o imensă presiune. Abia aştept să mă întâlnesc din nou cu ei. Vor fi lucruri extraordinare în noul sezon”, a mai spus Ianis Hagi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: