Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi, primul trofeu cu Genk! A luat Supercupa Belgiei!

Ianis Hagi, primul trofeu cu Genk! A luat Supercupa Belgiei!

La ce echipă mare de fotbal și-ar dori Hagi să joace fiul său? Este marele lui vis să-l vadă pe Ianis purtând tricoul lor

Iansi Hagi a câștigat primul trofeu cu Genk. Incredibil, dar românul nu a jucat niciun minut în meciul cu Mechelen. A stat pe banca de rezerve.

Genk, fără Ianis Hagi a câștigat cu 3-0 meciul cu Mechelen și și-a trecut în palmares Supercupa Belgiei. Pentru această partidă, antrenorul Felice Mazzu a preferat să se bazeze pe Nygren, Vanzeir şi Ndongala, în timp ce mijlocașul roman de 20 de ani a stat pe banca de reserve. Pentru Genk au marcat Sebastian Dewaest (2) și de Vanzeir.

Gică Hagi cere despăgubiri de la Genk

Gică Hagi s-a înfuriat şi cere despăgubiri! Cei de la Genk au încălcat o clauză contractuală, spune Regele, după ce au dezvăluit, că transferul lui Ianis Hagi, de la Viitorul, a costat doar patru milioane de euro, jumătate din suma anunţată de presa belgiană. Cel care a făcut aceste dezvăluiri a fost chiar Dimitri de Conde, directorul sportiv al lui Genk.

”Presa a scris că Genk a plătit pentru Ianis 8 milioane de euro. Adevărul este că am plătit doar jumătate din această sumă”, a spus pentru presa din Belgia, Conde.

Presa din Italia a luat foc imediat. Asta pentru că, Fiorentina trebuie să încaseze 30% din suma de transfer.

„Avem o clauză în contract, atunci să plătească!”, a declarat Hagi.

Încă un roman la Genk?

Se pare că belgienii pregătesc transferul altui roman, Alexandru Cicâldău. Genk trebuie să plătească însă, o sumă importantă pentru a-l aduce pe mijlocașul de 22 de ani al Universității Craiova. Aceștia vor pentru jucătorul venit de la Viitorul aproape 7 milioane de euro.

”Cicâldău se poate transfera singur. Plătește clauza și numai el se poate înțelege cu respectivii. E singurul mod în care pleacă, cel puțin anul ăsta”, a spus Cîrțu, la Digi Sport Special.

1 milion de euro a plătit Craiova pentru jucătorul care are o cotă de piață de 4 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: