Redactia.ro
Home » Monden » Ianis Hagi şi Maria, fata lui Gică Popescu, au dat lovitura în afaceri! Firma lor, profit de 1,13 milioane lei. Cu ce se ocupă?

Ianis Hagi şi Maria, fata lui Gică Popescu, au dat lovitura în afaceri! Firma lor, profit de 1,13 milioane lei. Cu ce se ocupă?

Ce spune Ianis Hagi despre mama lui! Tânărul fotbalist are numai cuvinte de laudă: ”Este inima familiei și lumina noastră”

Ianis Hagi „evoluează” şi în afaceri, nu doar pe terenul de fotbal. Jucătorul lui Alaves a înfiinţat o firmă în parteneriat cu verişoara lui, Maria, fiica lui Gică Popescu.

Cei doi manageriază o societate cu obiect principal de activitate ″Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet″.

Maria Popescu, şcoală de business la Barcelona

Maria Popescu are şi studii în acest sens, ea fiind absolventă a unei școli private de business din Barcelona. Are calitatea de administrator al noii firme.

Şi se pare că verişorilor Ianis Hagi şi Maria Popescu le merge bine în afaceri. Firma celor doi tineri a terminat anul trecut cu profit net de 1,13 milioane lei, la venituri totale de 1,61 milioane lei.

Trei ani, Maria Popescu a locuit în Barcelona, Spania, unde în vara lui 2022 a absolvit ESADE, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume. Ulterior, o nouă provocare a apărut în viața ei. Maria s-a mutat în Londra, e acum studentă la master, în cadrul UAL, Universitatea de Arte.

Ianis Hagi are probleme la Alaves

Dacă în viaţa personală se întâmplă numai lucruri frumoase pentru fotbalist, Ianis Hagi (25 de ani) a jucat doar 35 de minute în Deportivo Alaves – Real Madrid 0-1, joi, dar prestația lui a fost de coșmar. Românul a pierdut toate mingile, iar fanii basci nu l-au menajat.

A existat o fază în care Ianis a primit mingea în tușă, a încercat să centreze cu piciorul drept și a trimis dezastruos, direct în tribune. Practic, capăt de linie.

Mulți susținători ai lui Alaves s-au îndreptat către postarea în care clubul a anunțat scorul final și au luat la țintă mai mulți fotbaliști, printre care și Hagi.

„Meciul era echilibrat când pe teren a intrat o calamitate, un zero precum Ianis Hagi. Despre el se spune numai că este «fiul lui…». A ratat multe pase simple, a trimis o centrare în înaltul tribunelor”, a scris un fan al lui Deportivo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: