Redactia.ro
Home » Știri » Ianis și-a spart capul în minutul 2 al partidei România – Olanda. Reacția lui Gică Hagi FOTO/VIDEO

Ianis și-a spart capul în minutul 2 al partidei România – Olanda. Reacția lui Gică Hagi FOTO/VIDEO

GALERIE FOTO (2)

Marți seară, la ora 19:00, pe prestigioasa arenă Allianz din Munchen, România și Olanda s-au întâlnit în optimile de finală ale Campionatului European din 2024, găzduit de Germania. Iată cum a reacționat Gică Hagi la accidentarea lui Ianis Hagi!

Ianis și-a spart capul în minutul 2 al partidei România – Olanda

Ianis Hagi, purtând tricoul cu numărul 10 al echipei naționale, a intrat pe teren încă de la începutul partidei cu un bandaj la cap, semn al unei răni anterioare. Într-un moment dramatic, după un contact fizic intens, Ianis a căzut la pământ, necesitând îngrijiri medicale timp de trei minute. Arbitrul a oprit jocul, permițând echipei medicale să-i acorde primul ajutor.

Reacția lui Gică Hagi

Camerele de filmat l-au surprins pe Gică Hagi, prezent în tribune, vizibil îngrijorat pentru starea fiului său, potrivit Sport.ro. Expresia de îngrijorare pe chipul său au arătat clar cât de mult a trăit momentul. Acest cadru elocvent a fost un simbol al legăturii profunde dintre tată și fiu, dar și al sprijinului pe care Gică Hagi îl oferă mereu echipei naționale.

Sursa foto: Sport.ro

Intonarea imnului României de către jucători și fani a creat un moment emoționant și de solidaritate. Atmosfera a fost una deosebit de intensă, reflectând speranțele și așteptările națiunii. Cu un stadion aproape plin, suporterii români și-au arătat susținerea necondiționată pentru echipa lor, fiind alături de jucători în fiecare moment al meciului.

 

Sursa foto: Prosport

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: