Redactia.ro
Home » Monden » Iasmina Hill a născut. Prima imagine cu bebelușul FOTO

Iasmina Hill a născut. Prima imagine cu bebelușul FOTO

Bucurie mare în familia Iasminei Hill, celebra româncă măritată cu Bradford Hill, cel care deține Statuia Libertății din New York. Iasmina a născut, sâmbătă, al doilea lor copil, care este tot un băiat.

Iasmina Hill a născut. Prima imagine cu bebelușul

Iasmina Hill a vrut să le dea și fanilor vestea cea mare, așa că a postat pe Instagram prima imagine din spital, imediat după naștere, cu bebelușul său. Este al doilea băiat care-l aduce pe lume și a fost numit David Milan Hill.

iasmina hill a nascut, colaj cu sotul ei

Foto: Captură Spynews

”Bine ai venit în viața mea, micuțul meu înger💙💙💙 David Milan Hill s-a născut pe 26 iunie !! Mulțumesc că m-ai împlinit și că mi-ai dat șansa de a experimenta o naștere naturală”, a spus Iasmina Hill pe pagina sa de Instagram.

Pentru că are nevoie de recuperare, Iasmina mai are nevoie de câteva zile de internare. Acasă, o așteaptă soțul ei milionar, dar și fiul lor, care a devenit, iată, fratele mai mare, Michael. Iasmina Hill și-au unit destinele n urmă cu trei ani.

„Au trecut foarte repede. nu ne vine să credem. Noi suntem împreună de aproape 7 ani, dar suntem căsătoriți de trei. (…) Noi doi suntem suflete pereche, dar trecutul lui ne mai bântuie. În afară de asta nu aveam nicio problemă”, a spus românca la Antena Stars.

Fiul Iasminei și al lui Bradfort, chinuit de bonă

Românca a povestit într-un interviu cum bona pe care a angajat-o i-a chinuit fiul, în timp ce dormea. Cât timp ea s-a dus la coafor, când a ajuns acasă, a avut o surpriză pe camerele video.

Timișoreanca Iasmina îi face încă un copil milionarului care deține Statuia Libertății: "A rămas cu gura căscată!" | Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

„Eu nu am noroc. Chiar ieri a fost o chestie. A adormit copilul pe canapea și tipa în loc să-l lase să doarmă sau să-l mute în pătuț, a început să-i bage degetele în nas, să-l tragă de păr ca să nu doarmă, să-l trezească. Femeia s-a chinuit cât am fost eu la coafor să-l trezească. El adormea mai devreme și ea pleca mai devreme deși plăteam o zi întreagă. Ce-o fi zis femeia ”Dacă doarme la prânz, nu mai plec mai devreme acasă. Hai să-l trezesc!”. Am filmare. Nu mi-a venit să cred”, a povestit Iasmina Hill la Antena Stars.

Iasmina Hill și Bradford Hill, deși sunt fericiți împreună, se pare că sunt deranjați de fosta soție a milionarului. Femeia ar fi luat foc atunci când a auzit că Iasmina a rămas însărcinată a doua oară.

”Acum a aflat și acum iar a ieșit o chestie. Tot timpul e ceva. Când se întâmplăceva bine la noi, când progresăm în relație și suntem fericiți, trebuie să vină ea și să mai bage ceva. Nu suportă că Brad e fericit cu mine. Probabil că dacă mâine ar fi cu alta, tot de vârsta mea, ar fi mai bine, dar faptul că eu am fost prima când ei erau în divorț…”, a spus Ismina Hill, într-o emisiune tv.

Timișoreanca Iasmina îi face încă un copil milionarului care deține Statuia Libertății: "A rămas cu gura căscată!" | Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: