Redactia.ro
Home » Monden » Iată cum arată Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes! Seamănă leit mamei ei, dar nu și-a mai văzut tatăl de ani buni

Iată cum arată Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes! Seamănă leit mamei ei, dar nu și-a mai văzut tatăl de ani buni

GALERIE FOTO (4)

S-a transformat într-o adolescentă superbă, care îi seamănă leit mamei sale celebre. Este vorba de Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și Katie Holmes. Și chiar dacă mariajul celor două superstaruri de la Hollywood pare că s-a încheiat fără scântei, se pare că fata lor nu și-a mai văzut tatăl de ani buni!

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, a ajuns la vârsta de 15 ani și este acum o adolescentă superbă! Aceasta a moștenit frumusețea mamei ei, cu care seamănă leit, zici că sunt surori!

Cum arată Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes. Nu și-a mai văzut tatăl de ani buni

Cu toate acestea, cea devenită acum domnișoară nu și-a mai întâlnit tatăl de ani buni! Se pare că Tom Cruise nu poate avea niciun fel de relație cu fiica sa cea mică, Suri, din cauza apartenenței sale la Biserica Scientologică, susține un fost scientolog pentru US Weekly, potrivit celor de la UsMagazine.com

De fapt, ultima dată când actorul, în vârstă de 58 de ani, a fost văzut cu micuța Suri a fost în 2013 – la scurt timp după ce fosta sa soție, Katie Holmes, i-a pus pe masă dosarul de divorț, în 2012.

Cu toate acestea, o sursă aproiată starului a declarat pentru Hollywood Life că actorul „o iubește pe Suri”, iar „Tom nu a intenționat niciodată să se îndepărteze de fiica sa și abia așteaptă să repare relația cu ea”.

Tom mai are doi copii pe care i-a adoptat împreună cu prima sa soție, Nicole Kidman, de care a divorțat în 2001 după 11 ani de căsnicie. Connor are 26 de ani, iar Isabella, 28 de ani.

Suri Cruise seamănă leit mamei ei, Katie Holmes

Suri s-a transformat într-o adolescentă înaltă şi frumoasă pe care o vedem astăzi, alături de mama ei în vârstă de 42 de ani, iar despre ele am putea crede că sunt surori, nicidecum mamă și fiică.

Recent, Suri Cruise și Katie Holmes au fost surprinse pe străzile din New York. Se poate observa că adolescenta de 15 ani mai are un pic și o întrece în înălţime pe celebra ei mamă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: