Redactia.ro
Home » Sport » Ibrahimovic a fost întâmpinat de sute de fani! Primirea pe care i-au făcut-o la aeroport

Ibrahimovic a fost întâmpinat de sute de fani! Primirea pe care i-au făcut-o la aeroport

Ibrahimovic a fost întâmpinat de sute de fani

Ibrahimovic a fost întâmpinat de sute de fani la sosirea pe aeroportul din Milano. Suedezul a revenit la AC Milan după 7 ani și jumătate.

Suedezul a fost uimit sosirea în Italia. Ibrahimovic a fost întâmpinat de sute de fani. Aceștia au luat cu asalt aeroportul pentru a-l vedea pe fostul international suedez.

” Îmi amintesc când am ajuns tot aici, în locul ăsta, dar cu mulți ani în urmă. Cel mai important lucru acum este că m-am întors și că sunt fericit. Am spus de multe ori că asta este casa mea și uite că acum m-am întors, în sfârșit”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, chiar în aeroport.

După o perioadă petrecută în America, Zlatan a decis să revină în fotbalul european, deși are 38 de ani. Atacantul a semnat un contract cu AC Milan valabil până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire. În zilele următoare va face vizita medicală.

„Am evoluat și pentru alte echipe în ultimii ani, dar acum m-am întors și este tot ce contează. Abia aștept să-i văd pe suporteri pe San Siro, ca să facem stadionul să sară de bucurie din nou”, a mai spus spus Zlatan pentru contul de Twitter al celor de la AC Milan.

Ibrahimovic al Milan, che accoglienza

Ibrahimovic ha terminato le visiteCosì lascia la clinica tra i tifosi in delirio

Publicată de La Gazzetta dello Sport pe Joi, 2 ianuarie 2020

Ibrahimovic va avea un program special

Ibrahimovic va avea un program special de pregătire. După vizita medicală va merge în cantonamentul de la Milanello, unde se va întâlni cu antrenorul Pioli și cu coechipierii săi. Deocamdată, va avea un program special de pregătire. Zlatan Ibrahimovic a mai jucat pentru Milan între 2010 şi 2012, perioadă în care a câştigat titlul şi Supercupa Italiei.

Citește și: Pogba ajunge pe masa de operație! Va lipsi aproape o lună

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: