Redactia.ro
Home » Sport » Pogba ajunge pe masa de operație! Va lipsi aproape o lună

Pogba ajunge pe masa de operație! Va lipsi aproape o lună

Pogba ajunge pe masa de operație

Pogba ajunge pe masa de operație. În ultima perioadă francezul a avut probleme din ce în ce mai mari la gleznă. La un moment dat s-a spus că doar s-ar da accidentat, dar acum s-a devedit că nu a fost deloc așa.

Chiar dacă a început perioada de transferuri, Paul Pogba a decis să se opereze. De la începutul sezonului, francezul a fost deranjat în permanență de accidentarea la gleznă. Abia acum a decis însă să facă operația. Medicii spun că fotbalistul va lipsi aproximativ o lună de pe teren. În vară, Paul Pogba a vrut să plece de la Manchester United la Real Madrid, dar transferul nu s-a concretizat. Apoi, francezul a început să acuze din ce în ce mai des probleme medicale. La un moment dat s-a spus chiar că, acesta nu ar mai vrea să joace pentru englezi și de aceea spune că este accidentat. Chiar și înaintea meciului cu Arsenal, antrenorul Solskjaer a anunțat că Pogba simţea un disconfort la gleznă şi că va absenta câteva săptămâni.

„A făcut mai multe examene şi s-a dovedit că nu este ceva important, dar de care trebuie să ne ocupăm”, a declarat antrenorul Ole Gunnar Solskjaer.

Pogba a lipsit de la meciurile naționalei

Din cauza accidentării, Pogba nu a putut să joace pentru naționala Franței în meciurile cu Albania și Andorra. A intrat la un meci în Cupa Ligii, iar accidentarea a recidivat. Apoi a fost nevoit să se recupereze până pe 22 decembrie.
Francezul a ajuns la Manchester United în 2016. Englezii au plătit 100 de milioane de euro, celor de la Juventus pentru mijlocașul francez. De atunci, Pogba a jucat 150 de meciuri pentru Man United. A marcat 31 de goluri şi a pasat decisiv de 31 de ori.

Citește și: Gigi Becali e gata să-l dea pe Gnohere! Ce ofertă ar fi primit

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: