Redactia.ro
Home » Homepage » ÎCCJ a respins cererea lui Gigi Becali pentru reabilitare

ÎCCJ a respins cererea lui Gigi Becali pentru reabilitare

ÎCCJ a respins cererea lui Gigi Becali pentru reabilitare

ÎCCJ a respins cererea lui Gigi Becali. Omul de afaceri solicitase reabilitarea după ce a acesta a fost condamnat definitiv în trei dosare și a executat condamnarea, pentru dosarul Valiza”, dosarul sechestrării hoţilor care i-au furat maşina şi în cel al schimbului de terenuri cu MAPN.

ÎCCJ a respins cererea lui Gigi Becali pentru reabilitare

Conform DigiSport, cererea de reabilitare de Gigi Becali a fost respinsă de către Inalta Curte de Casație și Justiție.

Respinge cererea de reabilitare judecătorească formulată de petentul Becali George. Obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contestaţie în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată în decizia ICCJ.

Omul de afaceri solicitase reabilitarea după ce a fost condamnat în trei dosare și a executat condamnarea pentru dosarul Valiza”,dosarul sechestrării hoţilor care i-au furat maşina şi în cel al schimbului de terenuri cu MAPN. Practic, acea reabilitare cerută de Becali se referea la redarea unor drepturi, printre care cel de a alege și cel de a fi ales.

Gigi Becali a fost prezent la ÎCCJ

Joi, 16 ianuarie, Gigi Becali a fost prezent la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Vin la Înalta Curte fără belele, vin cu pace adică, vin pentru albire. (…) Este, să spunem, o mică îndreptare. Interdicţiile sunt de a alege şi de a fi ales. Oricum nu mă interesează funcţia de demnitate publică. Să aleg, să zicem, aşa şi aşa. Ca să candidez nu mă interesează. Deci, nu e mare lucru.

Trebuie această reabilitare. Dacă nu o ceri, nu o iei niciodată„, a declarat Becali, la sediul Instanţei supreme.

Instanța trebuie să decidă dacă finanțatorul FCSB trebuie să-i plătească despăgubiri în valoarea de 30.000 de euro juristului de la CSA Steaua.

”Îl iau și în brațe pe Talpan, îi strâng mâna, dar 30 de mii de euro sunt bani mulți”, i-a spus Becali unui reporter, pe care apoi l-a îndemnat să îi ia un interviu lui Talpan.

În aprilie 2016, Gigi Becali a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Poarta Albă, după ce a executat un an și zece luni de închisoare, din pedeapsa de 3 ani și 6 luni primită în trei dosare.

Citeste si:Fratele Cristinei Țopescu trebuie să se prezinte la tribunal. Ce s-a întâmplat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: