Redactia.ro
Home » Știri » Ieșirea din starea de urgență, sărbătorită cu artificii în București VIDEO

Ieșirea din starea de urgență, sărbătorită cu artificii în București VIDEO

artificii

Ieșirea din starea de urgență a fost sărbătorită cu artificii în București, imediat după miezul nopții. În mai multe cartiere din Capitală s-au auzit pocnetele artificiilor.

La scurt timp după ora 00.00, când starea de urgență a luat sfârșit, românii au vrut să sărbătorească în felul lor.  În Capitală, s-au auzit claxoane, dar și focuri de artificii. În scurt timp, internetul a fost împânzit de mesaje. Locuitorii din Giulești, Titan, Drumul Taberei sau Rahova au marcat cu artificii sfârșitul stării de urgență, după două luni de la instituirea ei prin decret prezidențial.

Unii internauți au făcut câteva glume despre momentele acestea. „Cred că le aveau pregătite pentru Paște și cum le-au rămas în stoc, au zis că acum e momentul, să marcheze sfârșitul stării de urgență”, a scris cineva pe Facebook. „Este Covilion 2020”, „La multi ani, după Covid”, sunt doar câteva din urările care circulă pe internet.  Există și sceptici: „O să înceapă să crească și numărul de cazuri”.

Iată cum arată bucuria eliberării!

România a intrat în stare de alertă

România a intrat din această noapte în stare de alertă, după două luni de stare de urgență din cauza epidemiei de coronavirus. Au fost relaxate mai multe măsuri, se deschid mall-urile mai mici și cele care au magazine cu ieșire la stradă, se deschid parcurile și nu mai e necesară declarația pe propria răspundere pentru a ieși din casă.

Au rămas însă în vigoare mai multe restricții – se poate ieși din localitate doar din anumite motive, terasele și restaurantele rămân închise, slujbele religioase se țin doar în afara bisericilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: