Redactia.ro
Home » Stil de viață » Îi recunoști? Pe el îl vezi mereu la TV, însă soția lui preferă să stea în umbră

Îi recunoști? Pe el îl vezi mereu la TV, însă soția lui preferă să stea în umbră

GALERIE FOTO (4) nea marin

Marin Barbu cuoscut drept Nea Mărin este o figură efervescentă în showbizul românesc. Deși a avut mai multe emsiuni tv și este o persoană deschisă, nu se știu prea multe detalii despre familia acestuia.

Cine este soția lui Nea Mărin

Nea Mărin a preferat să fie discrect în ceea ce o privește pe soția sa. Puțini știu cine este și ce poveste de dragoste au. Este căsătorit cu Maria de peste 40 de ani și au împreună două fiice.

Ea este sotia mea de 35 de ani si este cea care mi-a suportat toate nebuniile si ii multumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, a mărturisit în urmă cu câțiva ani nea Mărin.

Ziua de naștere a soției lui nea Mărin este pe 22 ianuarie. Una dintre urările transmise în public de artist a sunat așa: “La mulți ani, scumpa mea soție!!! Tu eşti totul pentru mine, aşa cum noi suntem totul pentru tine”.

Cum și-a cunoscut Nea Mărin soția

Am 40 de ani de căsnicie, facem acum în decembrie. Eu cu soția mea am fost prieteni 5 ani de zile, ea deja ajunsese învățătoare în sat, eu eram în București și i-am zis să vină în București să se angajeze și după să fie soția mea. De 40 de ani suntem împreună. Dacă eu nu mă căsătoream cu Mioara, nu mă căsătoream. M-am căsătorit la 22 de ani, cred că nu mă mai lua nimeni” a spus Nea Marin, la Antena Stars.

 

Soția acestuia spune că nu a fost greu să aibă un soț ca el:

Ne-am căsătorit din mare iubire, chiar și atunci când au fost momente grele ne-am completat și am rezolvat totul împreună.

 

În prezent, ei au un nepot și o nepoată de care sunt tare mândri și își petrec tot timpul liber împreună cu aceștia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: