Redactia.ro
Home » Horoscop » Iisus Hristos s-a născut pe 25 decembrie, dar nu Capricorn ar fi zodia lui. În ce semn zodiacal ar fi, de fapt, Fiul Domnului

Iisus Hristos s-a născut pe 25 decembrie, dar nu Capricorn ar fi zodia lui. În ce semn zodiacal ar fi, de fapt, Fiul Domnului

Sărbătorim Naşterea Domnului Iisus Hristos în fiecare an la data de 25 decembrie, dar istoricii susţin că nu este aceasta ziua Sa de naştere.

De exemplu, un astrolog străin pretinde că El a venit pe lume în 27 august, în zodia Fecioară, în timpul ce altul susţine că Iisus era Scorpion.

De ce data naşterii ar fi alta?

Teologii şi istoricii sunt de părere că Iisus nu s-a născut în decembrie, deoarece păstorii nu ar fi fost pe câmp în acea perioadă a anului.

În mod normal, turmele de oi ieşeau la păscut din primăvară până în toamnă. În plus, şansele ca Fecioara Maria să străbată distanţe lungi în timpul iernii sunt foarte mici. Unele cercetări arată că Iisus s-a născut toamna, în timp ce alţi teologi susţin că a venit pe lume.

Cei Trei Regi care L-au vizitat pe Iisus au fost astrologi. Aceștia, au fost ghidați de Steaua și, deoarece se știa că au călătorit la o distanță considerabilă de la Est. Apariția Stelei din Betleem ar fi trebuit să fie ceva care ar fi putut fi prezis dinainte.

Turmele nu trăiau în aer liber în timpul iernii, așa că data tradițională este greu de acceptat. În plus, Iosif și Maria au venit la Betleem pentru a fi înregistrați, în urma unui decret al împăratului roman Augustus. Este greu de crezut că unui împărat i s-ar da un astfel de decret în timpul iernii. Forțându-și supușii să facă călătorii lungi pe vremea rece a lunii decembrie.

Un astrolog vorbeşte despre energia din Peşti

Astrologul Alphee Lavoie susţine că Iisus s-a născut în zodia Peşti. Concluzia lui se bazează pe faptul că întreaga misiune a Lui simbolizează energia din zodia Peşti, miracolele făcute de El întărând acest lucru.

Faptul că a hrănit 5.000 de oameni cu doi peşti, a schimbat apa în vin, i-a vindecat pe cei bolnavi şi a arătat compasiune pentru fiecare persoană pe care a întâlnit-o sunt dovezi că Iisus s-a născut în zodia Peşti, potrivit lui Lavoie.

Biserica nu acceptă astrologia

Astrologia ocupă un loc important în societatea modernă, însă Biserica este de părere că un credincios nu ar trebui să plece urechea la astfel de lucruri.

Astrologie, chiromanția, magia, fenomenul OZN, cultul religiilor orientale – toate acestea pasionează mințile a milioane de oameni.

Lipsa unei credințe creștine ferme, necunoașterea și neînțelegerea esenței ocultismului și religiilor orientale, ca și propagarea lor activă și pe scara largă de către anumite forțe asigură succesul ocultismului în societatea contemporană”, conform dogmelor bisericeşti.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: