Redactia.ro
Home » Știri » IKEA retrage un produs de pe piață. Există pericol de explozie

IKEA retrage un produs de pe piață. Există pericol de explozie

GALERIE FOTO (2)

Ikea a decis să scoată un produs de pe piață, deoarece în urma unor verificări s-a descoperit că există riscul de a exploda. Iată ce produs trebuie returnat de urgență în cazul în care l-ați achiziționat!

IKEA retrage un produs din toate magazinele

Ikea s-a decis să scoată un produs din toate magazinele pentru a se asigura de siguranța clienților lor. Aceștia s-au autosesizat cu privire la riscul de „pocnire violentă a produsului în timpul utilizării”. Este vorba de espressorul pentru plită METALLISK de 0,4l cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 și 2204.

Magazinul le recomandă tuturor clienților să contacteze compania pentru a putea returna produsul și pentru a li se înapoia suma pe care au plătit-o pe espressor.

Comunicatul oficial al companiei

„IKEA retrage de pe piață espressorul pentru plită METALLISK de 0,4l cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 și 2204, întrucât există riscul de pocnire violentă a produsului în timpul utilizării”, arată comunicatul oficial al companiei.

IKEA „le recomandă tuturor clienților care au cumpărat un espressor pentru plită METALLISK de 0,4l cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil, cu marcaj de dată între 2040 și 2204 (aass), să nu îl mai folosească și să contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma plătită pe produs”.

Nu este necesară o dovadă a achiziției

Espressorul poate fi returnat în oricare magazin IKEA, iar clienții vor primi înapoi suma integrală plătită pe produsul problematic. Nu este necesară o dovadă a achiziției (bon fiscal).

„Riscul a crescut după schimbarea materialului și a construcției supapei de siguranță; prin urmare, vor fi rechemate doar produsele prevăzute cu supapă de siguranță din oțel inoxidabil (de culoare argintie/gri). Restul unităților nu sunt incluse în campania de retragere de piață”, a mai transmis compania, care „își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această retragere de pe piață”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: