Redactia.ro
Home » TV » Îl mai recunoaşte cineva? S-a schimbat total de când n-a mai apărut la TV, dar acum revine în forță

Îl mai recunoaşte cineva? S-a schimbat total de când n-a mai apărut la TV, dar acum revine în forță

GALERIE FOTO (6)

A devenit celebru în România în momentul în care a apărut MasterChef de la Pro TV. Între timp, câtă vreme a stat puțin mai departe de lumina reflectoarelor – căci a mai apărut la câteva show-uri și chiar reclame, și-a deschis propriile restaurante! Mai mult, a devenit și tătic! Însă iată-l acum cu părul lung și barbă, gata să revină în forță pe micile ecrane!

În anul 2014, emisiunea MasterChef de la PRO TV își schimba juriul. Intrau în platoul showului culinar de maximă audiență trei noi chefi, iar unul dintre ei revine în forță pe micile ecrane.

Îl mai recunoaşte cineva? S-a schimbat total de când n-a mai apărut TV

Alături de Patrizia Paglieri și Adrian Hădean, cel de-al treilea era Chef Foa! Însă la șase ani după ce a părăsit MasterChef de la Pro TV, Florin Scripcă, așa cum puțini îl știu pe Chef Foa a ajuns de recunoscut și de cei mai fideli fani ai cooking showul-ui difuzat de televiziunea din Pache Protopopescu.

Și-a lăsat lăsat barbă și părul lung și a adoptat un stil vestimentar extrem de lejer, mai ales că acum este tată și este extrem de activ!

Mai mult, celebrul bucătar pare încântat în egală măsură de rolul său de tată, postând des pe rețelele de socializare cum își împarte deja bucătăria cu micuțul său băiețel.

E tot mai clar că cel mic ar putea cu succes să îi calce pe urme tatălui său.

Chef Foa, în noul juriu de la MasterChef!

Pasionat de mic de bucătărie și încurajat de familie să urmeze o carieră în tărâmul aromelor, exact cum este acum fiul său, Chef Foa a devenit unul dintre cei mai apreciați bucătari din România.

Telespectatorii MasterChef îl știu pe Foa drept un tânăr carismatic, dar destul de critic atunci când vine vorba de preparate. Iar acum este gata să revină în forță pe micile ecrane, tot ca jurat Masterchef!

„Mă bucur să revin la MasterChef acum, într-un moment în care pasiunea pentru gătit a cuprins toată România. În ultimul an, am senzația că sunt într-o bucătărie imensă, care fierbe de forfotă să scoată cele mai bune preparate. Sub această presiune descoperi cele mai bune talente. Cam așa cred că va fi noul sezon MasterChef.

Mai mult, având în vedere partenerii de jurizare pe care îi am, va fi senzație. Mai mult, având în vedere partenerii de jurizare pe care îi am, va fi senzație. De Joseph mă leagă multe amintiri, iar cu Radu am avut chimie de la primele probe pentru filmări. Fiecare dintre noi are abordări diferite ale bucătăriei, așa că tot acest proces va fi foarte interesant atât pentru noi, dar mai ales pentru concurenți”, a povestit Chef Foa înainte de a debuta la noul sezon MasterChef de la Pro TV!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: