Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Îl mai ții minte pe Babi Minune? Cum i s-a schimbat viața

FOTO Îl mai ții minte pe Babi Minune? Cum i s-a schimbat viața

Îl mai ții minte pe Babi Minune? Copilul care făcea furori cândva în lumea manelelor și juca și în celebrul serial, ”Inimă de Țigan”, s-a schimbat radical acum. Babi Minune este în prezent un bărbat în toată firea și se ocupă tot de muzică. Până să se bucure de succes, el a avut o viață extrem de precară.

Îl mai ții minte pe Babi Minune? Cum i s-a schimbat viața

Îl mai ții minte pe Babi Minune? În urmă cu câțiva ani, Babi Minune ajungea la inimile multor români prin piesele sale, dar și prin rolul din „Inimă de Țigan”. În prezent, se pare că Babi Minune este tot în lumea manelelor și mai scoate câte o piesă. El a povestit, însă, greutățile cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, transmite Spynews.

De la sărăcie la bogăție! Uite unde locuia înainte Babi Minune cu mama și frații lui | stiri.MagazinulDeCase.ro

Babi Minune a mărturisit la Antena Stars că au fost zile în familia sa când nu aveau ce mânca, iar o pâine era de multe ori singura hrană. Mama sa o rupea și o împărțea tuturor.

”Nu am avut o viață bună. Am fost într-o familie săracă și nu am avut posibilitate, dar Dumnezeu există pentru toată lumea, nu numai pentru noi și Dumnezeu a considerat că trebuie să avem și noi un loc al nostru, unde să ne bucurăm cum se bucură și alți oameni. Nu aveam posibilități. Am fost într-o familie eu, cu mama și cu frații mei. Am crescut cu toții împreună. Am avut neam destul de mare, dar niciodată nu am apelat la X, la Y. Am făcut-o singuri. Au existat zile în care nu am avut ce să mâncăm. Atunci, făceam masa aia de dragoste. Ce aveam, o pâine, o rupeam în șapte feluri și era ca și cum era masa plină”, a declarat Babi Minune la ”Showbiz Report”.

Babi Minune - Am ajutat lume destula , perversa si nesatula (manele noi )2020 - YouTube

Petruța, sora manelistului: ”Poate nici acum nu avem ce ne dorim”

Petruța Dobre este noua senzație a manelelor. Ea este, de altfel, și sora lui Babi Minune, fata care tot dansează în videoclipurile mai vechi  ale lui artistului, când era mai mic. Invitată la Antena Stars cu fratele său, Petruța recunoaște că nici acum nu au tot ce-și doresc, dar le este bine și așa.

Petruța Dobre și Babi Minune

”Poate nici acum nu avem ce ne dorim, dar îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem aici, că suntem bine, sănătoși, iar asta este cel mai important”, a spus Petruța, care a lansat, de curând, și o piesă cu Alex Mica, care a strâns milioane de vizualizări.

„Piesa „Te sărut cu inima” este specială pentru mine și mă bucur că Alex Mica a acceptat să colaborăm, este un artist extrem de talentat, cu o voce specială. Urmează multe surprize muzicale din partea mea, printre care și o colaborare cu What’s UP, un alt artist pe care îl apreciez foarte mult. Sunt binecuvântată de Dumnezeu pentru tot ce mi se întâmplă în carieră. Sunt extrem de fericită și recunoascătoare tuturor oamenilor care au crezut și cred în talentul meu! Vă mulțumesc pentru tot! Le mulțumesc și admiratorilor mei pentru toată susținerea lor și le promit doar piese frumoase!”, a declarat Petruța.

Sora lui Babi Minune

Ce rol avea Babi Minune în ”Inimă de Țigan”

Babi Minune interpreta rolul unui copil găsit de State, după ce a ieșit din spital și și-a recuperat vederea. State l-a considerat un semn divin și l-a luat acasă. I-a descoperit talentul muzical și îl punea mai mereu să-i cânte.