Redactia.ro
Home » Stil de viață » Îl mai țineți minte pe Valentin Dinu, spălătorul auto cu voce de aur de la Românii au talent? Ce s-a ales de cel care a impresionat-o pe Andra până la lacrimi

Îl mai țineți minte pe Valentin Dinu, spălătorul auto cu voce de aur de la Românii au talent? Ce s-a ales de cel care a impresionat-o pe Andra până la lacrimi

GALERIE FOTO (2)

Valentin Dinu a făcut senzație pe scena Românii au talent, în 2012! Înzestrat cu o voce de aur, tânărul spălător de mașini a reușit să cucerească, la vremea aceea, inimile multor români care urmăreau concursul de talente.

Mai mult, a reusit să-i câștige simpatia juratei Andra, care a mărturisit în mai multe rânduri că era concurentul preferat de ea! Și chiar a emoționant-o până la lacrimi cu unele interpretări.

Ce s-a ales de Valentin Dinu, spălătorul auto cu voce de aur de la Românii au talent

Așa se face că Andra i-a prezis  o carieră de succes pentru “băiatul din Ploiești”. Lucrurile nu au ajuns așa departe, iar Valentin, care a luat atunci locul trei în finala Românii au talent, a rămas în muzică, însă doar cât cântă pe la nunți.

A ajuns chiar sub umbrela Media ProMusic, unde a lansat melodia “Sunt ok” în 2012, un duet cu What’s Up, care a adunat aproape 1,8 milioane de vizualizări pe Youtube. Însă următorul hit care avea să-l scoată în față avea să vină la câțiva ani după. Mai exact, în primăvara anului 2014, Valentin Dinu și Anya au adunau peste 1,8 de vizualizări cu melodia “Într-o zi”.

Însă și după acest hit, Valentin Dinu s-a retras în același con de umbră.

Valentin Dinu, din nou în trending

Cu toate acestea, Valentin Dinu a rămas același tip modest apreciat de public. Pe timpul pandemiei de Coronavirus, când s-a pus stop la evenimente, iar artiștii nu au mai avut concerte, Dinu a mai apărut ca invitat într-un concert online cu Pepe.

Însă cea mai recentă apariție a fost într-un vlog de-al lui Fulgy, postat în urmă cu două săptămâni. Fostul star de la Românii au talent a cântat, acompaniat la clapă de fiul celor de la Clejani, mai multe piesa care au spart topurile în trecut, printre care “Numai iubirea” a lui Pepe, cât și “Cât de frumoasă ești”, piesa lui Mihai Trăistariu.

Valentin Dinu cântă, alături de Theo Rose, piesa “Păcatul Meu”, lansată acum o lună. Și după așa colaborări, există șanse mari să mai auzim de el în curând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: