Redactia.ro
Home » Știri » Îl recunoști? Bărbatul din imagine este unul dintre cei mai importanți oameni de stat din România

Îl recunoști? Bărbatul din imagine este unul dintre cei mai importanți oameni de stat din România

GALERIE FOTO (6) Îl recunoști

Îl recunoști? Mulți politicieni s-au implicat în campania de vaccinare împotriva vaccinării anti-COVID19, îndemnându-i pe români să se imunizeze pentru a opri răspândirea coronavirusului. În urmă cu două zile, unul dintre cei mai importanți oameni de stat din țară a făcut a doua doză de vaccin anti-COVID. Apariția sa i-a uimit pe cei din jur, acesta adoptând un stil vestimentar total diferit față de cel cu care se afișează de fiecare dată. Despre cine este vorba?

Îl recunoști? Bărbatul din imagine este unul dintre cei mai importanți oameni de stat din România

Îl recunoști? Campania de vaccinare împotriva coronavirusului a început în România, iar mulți politicieni s-au implicat pentru a-i determina pe români să se imunizeze. Printre cei care s-au vaccinat s-au numărat președintele României și prim-ministrul țării. Ei bine, bărbatul din imagine este nimeni altul decât premierul țării, Florin Cîțu. În urmă cu două zile a făcut a doua doză de vaccin anti-COVID19, iar apariția sa i-a șocat pe cei din jurul său. Deși publicul s-a obișnuit să-l vadă îmbrăcat la costum, având un stil office de fiecare dată, la rapel, Cîțu a adoptat un stil vestimentar neobișnuit. Îmbrăcat cu un tricou, hanorac și blugi, având pe cap o șapcă asortată cu masca de protecție neagră, Florin Cîțu și-a făcut apariția sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” pentru rapel.

La ieșirea din unitatea medicală, prim-ministrul țării a oferit și câteva declarații, în care îi îndemna pe români să se vaccineze împotriva coronavirusului. „Am făcut și al doilea vaccin, rapelul, deci pentru mine această operațiune s-a încheiat la fel de ușor ca prima oară, fără niciun fel de probleme. Este foarte important să facem și rapelul, fără al doilea vaccin toate eforturile noastre au fost degeaba. Toată lumea trebuie să-și facă rapel”,, a spus primul ministru, la ieșirea de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Ce scria pe tricoul lui Florin Cîțu?

În urmă cu 21 de zile, Florin Cîțu s-a prezentat la Spitalul Universitar Militar Central „Dr. Carol Davila” din București pentru a face prima doză de vaccin împotriva coronavirusului, la o zi după ce președintele Klaus Iohannis s-a imunizat. La prima doză de vaccin, prim-ministrul țării a purtat un tricou alb, pe care scria „Împreună învingem pandemia”. De această dată, Florin Cîțu a arătat că este un fan al muzicii rock, purtând un tricou negru inscripționat cu numele trupei rock americane „Foo Fighters” , de la turneul efectuat în Europa în 2017. Numele trupei „Foo Fighters” este o poreclă dată de piloții de avioane din Al Doilea Război Mondial OZN-urilor.

Florin Cîțu este actualul premier al României, acesta mai fiind propus o dată prim-ministru, după ce Guvernul Orban a picat la moțiunea de cenzură, dar cu câteva minute înainte de ședința în care Parlamentul trebuia să dea votul de învestitură a anunțat că-și depune mandatul de premier desemnat. Cîțu este născut pe 1 aprilie 1972 și este senator PNL din 2006, absolvind în 1996 Grinnell College din SUA, specializarea economie/matematică, având și un program doctoral completat, la Iowa State University. De asemenea, premierul a fost desemnat economist șef al ING, lucrând ca economist la Banca Europeană de Investiții și la Banca Centrală a Noii Zeelande.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: