Redactia.ro
Home » Monden » Îl recunoști? Este un artist celebru. Azi ar fi fost ziua lui

Îl recunoști? Este un artist celebru. Azi ar fi fost ziua lui

GALERIE FOTO (3) Îl recunoști

Îl recunoști? Este un artist celebru. Azi ar fi fost ziua lui. Ar fi împlinit 74 ani, însă o moarte fulgerătoare l-a luat dintre noi.

Nu îl vom uita niciodată. Generația care a crescut cu muzica lui îi va fredona cântecele până în ultimul moment. El este cel care a adus zâmbetul pe buzele atâtor oameni. El este cel care și-a iubit meseria cu adevărat și tot ce a făcut, a făcut din suflet. Privește fotografia cu atenție și vezi dacă îți dai seama.

Îl recunoști

Îl recunoști? Este un artist celebru. Azi ar fi fost ziua lui

Îți mai dăm un indiciu. S-a stins anul trecut, s-a stins după șase luni de spitalizare. A stat în comă după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Citește și: A fost condus pe ultimul drum de sute de fani și apropiați

Nu era greu de ghicit, răspunsul corect este Mihai Constantinescu. În loc să-i urăm un călduros ”La mulți ani”, nu putem decât să ținem un moment de reculegere pentru cel ce-a fost ”o lume minunată”, să-i aprindem o lumânare și să ne rugăm ca Dumnezeu să-l ierte.

Cine a fost Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu, născut la 4 ianuarie 1946, București, RS România, decedat la 29 octombrie 2019, București, România a fost un cântăreț român de muzică ușoară. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial. În această perioadă încep să-i apară primele piese. Lansează piesa «Păpușa».

Mihai Constantinescu mai cânta cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin. Primele înregistrări sunt făcute la solicitarea lui Titus Munteanu din repertoriul francez. Titus Munteanu îl remarcă la una din audițiile organizate de clasa Floricăi Orăscu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: