Redactia.ro
Home » TV » Îl recunoști? Fiica sa este o cunoscută prezentatoare TV. Sunt împreună în vacanță

Îl recunoști? Fiica sa este o cunoscută prezentatoare TV. Sunt împreună în vacanță

GALERIE FOTO (2) Adela Popescu și tatal ei

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoarea din țară, iar odată cu începerea emisiunii „Vorbește lumea”, faima ei a crescut considerabilă. Dacă soțul ei este la fel de cunoscut ca ea, nu același lucru se poate spune despre părinții ei.

Adela Popescu, în vacanță cu familia

Adela Popescu nu s-a ferit să își explună familia pe rețelele de socializare, astfel că paginile ei de Facebook sau Instagram au destul poze cu ea și cei care i-au dat viață. De curând, Adela Popescu a postat o fotografie alături de tatăl ei, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Cei doi se îmbrățișau și este zâmbitori, în timp ce se aflau pe litoral. Ambii în costume de baie, cu un bronz strălucitor și zâmbind către cameră, Adela Popescu și tatăl ei au o relație specială și dincolo de camerele de luat vederi.

„Și totuși… cât de frumoasă este această imagine? ❤️”, a scris Adela Popescu în descrierea pozei făcute alături de tatăl său, Doru.

Comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

“Așa tată, așa fiică”, “Da, sunteți minunați, îmi place mult de tine adela, ma uit la storyle tale care emana chiar realitatea ceea ce ești, ce sunteți voi ca familie, nu falsitate ca la alte ,,vedete,, și copii minunați, vorbesc atât de frumos.“, “Bravo, felicitări o poză cât 1000 de cuvinte! Trebuie să fie tare de treaba al tău tată… va pup , sănătate va doresc❤️“, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Cum au crescut-o părinții pe Adela Popescu

Adela Popescu a avut o viață modestă și a trăit la țară, în Șușani, județul Vâlcea. Chiar dacă erau modești, părinții ei aveau mereu grijă de apariția lor.

„Părinţii mei toată viaţa au fost domni. Deşi au trăit la ţară, viaţa lor de desfăşura după alte coordonate. Mami niciodată nu a ieşit din casă fara ruj pe buze, creion dermatograf la ochi şi părul niţel tapat cu bere. Rochiile ei nu erau niciodată aceleaşi. Tati, de asemenea, a luptat întotdeauna să avem baie şi încălzire în casă – pe vremea aceea era foarte complicat – televizor color, covoare persane şi tot ce se mai putea încercând astfel să facă din şederea la ţară, una citadină. Însă în permanenţă într-un buzunărel ascuns exista dorinţa de a se muta la oraş”, a spus Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: