Redactia.ro
Home » Monden » Ileana Lazariuc, mesaj surprinzător pentru fostul soț. Reacția lui Țiriac Junior

Ileana Lazariuc, mesaj surprinzător pentru fostul soț. Reacția lui Țiriac Junior

GALERIE FOTO (3) Ileana Lazariuc, mesaj surprinzător pentru fostul soț.

Ion Ion Țiriac a împlinit marți frumoasa vârstă de 44 de ani, iar cu această ocazie, fosta sa soție i-a transmis un mesaj surprinzător. Deși au divorțat în 2017, Ileana și Ion au păstrat o relație frumoasă și de admirat.

Ileana Lazariuc, mesaj surprinzător pentru fostul soț. Reacția lui Țiriac Junior

Ion Alexandru Țiriac a împlinit pe 22 septembrie 44 de ani, motiv pentru care încă de dimineață aceasta a primit mesaje din partea apropiaților.

Unul dintre mesaje care l-au bucurat a venit din partea fostei soții, Ileana Lazariuc cu care are doi copii. Frumoasa brunetă a postat un InstaStory în care apare alături de Țiriac Junior și cei doi băieși ai lor și a scris “La mulți ani!”.

De-a dreptul surprinzător a fost reacția fiului omului de afaceri Ion Țiriac. Fostul soț al Ilenei a repostat mesajul și a adăufat pe fotografie “Mulțumesc, scumpo!”, folosind totodată inimioare. Totodată, a folosit și o glumă pe care, probabil o foloseau amândoi.“În sfârșit, amândoi am ajuns la 40 de ani!”.

Mesajul Ilenei Lazariuc

Ileana și Ion Țiriac au divorțat în 2017

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au fost unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Divorțul celor doi i-a șocat pe apropiații cuplului.

Cei doi au preferat să divorțeze în secret, și abia după doi ani s-a aflat că nu mai sunt împreună.

La scurt timp de la aflarea veștii, Țiriac Junior a postat un mesaj pe rețelele de socializare unde a clarificat situația.“Din dorința de a reduce la tacere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.”, scria Ion Ion Tiriac la acea vreme.

Ileana și Ion s-au cunoscut în urmă cu 18 ani, căsătorindu-se în 2009, la Monte Carlo. După ce s-a căsătorit, Ileana a renunțat la showbiz și s-a dedicat în totalitate familiei. Cei doi au împreună doi copii, Alexandru, 12 ani și Nicholas Noah, 11 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: