Redactia.ro
Home » Monden » ”Ileana”, porecla lui Irinel Columbeanu în tinerețe. De ce îl strigau fetele astfel FOTO

”Ileana”, porecla lui Irinel Columbeanu în tinerețe. De ce îl strigau fetele astfel FOTO

Pe vremea când era tânăr, Irinel Columbeanu era poreclit ”Ileana”. Toate fetele îl strigau așa, mai ales că încă din timpul adolescenței și-a arătat îndemânarea în a cuceri o femeie.

”Ileana”, porecla lui Irinel Columbeanu în tinerețe. De ce îl strigau fetele astfel FOTO

Irinel Columbeanu (64 ani) a avut o adolescență rebelă. Avea plete și fuma, iar din această cauza nota sa la purtare era nouă și nu zece. De altfel, de la vârsta de 14 ani, a învățat să facă primele afaceri, când a fost trimis într-o tabără internaţională în Franţa.

Atunci Irinel cumpăra din țară obiecte artizanale ieftine și le vindea occidentalilor, deoarece aceștia le apreciau. La vârsta de 19 ani a avut și prima mașină: un Trabant, cumpărat în primul an de facultate. Pe lângă toate acestea, Irinel Columbeanu era poreclit ”Ileana” de către fetele din jurul său. Porecla ar fi fost inspirată de la o mașină de cusut:  „Lui Irinel i se spunea «Ileana», de la maşina de cusut. E o vorbă: «Bat şi … „calc” …ca maşina de cusut». Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club”,  povestea regretatul Paul „PCR” Cornateanu.

Ce poreclă bizară avea Irinel Columbeanu îi tinerețe! De ce îi ziceau fetele Ileana

Foto: Irinel Columbeanu când era adolescent                    sursa: captură Cancan

Irinel Columbeanu, nepoliticos cu fetele

Deși era vânat de multe domnișoare, Irinel Columbeanu era avar cu multe dintre ele. Deși averea sa era una fabuloasă, Irinel Columbeanu avea momente când nu achita nota de plată. Deși nu s-a lăsat impresionat de multe femei, Anna Lesko a fost cea care l-a cucerit la un moment dat.

„Nu era deloc generos cu fetele, ele se plângeau mereu că nu le lasă nimic. Nici notele de plată de la masă nu le achita, se bucura de relaţiile acelor vremuri. Eu i-am adus-o pe Anna Lesko de la clubul Viena, era îndrăgostit până peste cap, când ea stătea pe la uşi”, mai povestea Paul „PCR” Cornateanu.

În prezent, Irinel Columbeanu stă într-un apartament cu două camere, în Capitală, cu chirie. Asta după ce a pierdut toată averea de la Izvorani, ba chiar vila impozantă i-a fost cuprinsă și de un incendiu puternic anul trecut. Omul de afaceri s-a adatat traiului precar pe care-l duce acum.

„Greutatile pe care viata le arunca in calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depasi este cel care conteaza. Aceasta perioada reprezinta un test, pe care sper sa-l trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred ca este averea mea, caci totul se afla inauntrul meu si niciodata nu am pus accent pe acumularea de averi. Oricum nu plecam cu ele dupa noi, in cel mai bun caz, raman copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani si terenurile din Ilfov au fost executate silit”, a spus Irinel Columbeanu intr-o emisiune de la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: