Redactia.ro
Home » Monden » Ileana Sterp, despre lipsa tatălui din viața familiei: „A plecat…acum mulți ani”

Ileana Sterp, despre lipsa tatălui din viața familiei: „A plecat…acum mulți ani”

GALERIE FOTO (4) Ileana Sterp, despre lipsa tatălui din viața familiei

Ileana Sterp, despre lipsa tatălui din viața familiei. Culiță Sterp a devenit un fenomen în rândul cântăreților de petrecere, având un succes imens.Celebrul artist mai are trei frați, iar mama Geta a muncit din greu pentru a le oferi tot ce au nevoie și pentru a-i vedea fericiți. Cu toate astea, puțini știu unde se află tatăl fraților Sterp și de ce nu mai face parte din viața lor. Ileana Sterp, sora artistului a vorbit despre acest subiect, făcând dezvăluiri surprinzătoare.

Ileana Sterp, despre lipsa tatălui din viața familiei: „A plecat…acum mulți ani”

Ileana Sterp, despre lipsa tatălui din viața familiei. Familia Sterp este apreciată de multă lume, iar relația specială pe care o au între ei cei patru frați este extrem de frumoasă. Mama Geta este mereu lăudată pentru modul în care și-a educat copii, chiar dacă a fost o mamă singură. Deși viața lor pare perfectă, internauții au observat că tatăl celor patru a lipsit din viața lor. Sora cea mare a lui Culiță Sterp a avut parte de un moment emoționant pe care l-a împărtășit pe rețelele de socializare. Recent, Ileana a devenit mămică, iar acum viața ei s-a schimbat radical. Tânăra a povestit că a ieșit la plimbare cu soțul și fiica sa, iar o întâmplare ciudată a făcut-o să-și aducă aminte de părintele său care a lipsit din viața ei și a fraților săi. „Aseară am ieșit la plimbare cu Carla. Când am trecut pe lângă cimitir, soțul mi-a spus: ‘Mi-e dor de tata”. În următoarea secundă priveam cerul în aceeași direcție și am văzut o stea căzătoare. Ne-am uitat mirați și emoționați unul la celălalt. Ochii ni s-au umplut de lacrimi și n-am mai zis nimic”, a scris Ileana Sterp, pe contul ei de Instagram.

Ileana Sterp, intamplare emotionanta

Ulterior, Ileana a vorbit despre tatăl său, menționând că acesta a plecat și nu s-a mai întors. În prezent, bărbatul nu dorește să păstreze legătura cu ei. „Primesc des întrebarea: ‘Unde este tatăl vostru?’ sau ‘Tatăl vostru de ce nu apare în nico poză, în niciun vlog?’ Ei bine, el nu locuiește cu noi. A plecat… acum mulți ani. A plecat pur și simplu, nu știu dacă a avut un motiv bine întemeiat sau nu, a fost alegerea lui. Noi am încercat să-l mai aducem acasă, dar n-am reușit. Din păcate nu-și dorește să păstrăm legătură, deci nu avem o relație apropiată.„, a explicat Ileana Sterp, în aceeași postare de pe Instagram.

Mesajul postat de Ileana Sterp

Mama Geta, despre relația cu tatăl copiilor ei

Mama fraților Sterp este o femeie deschisă, sinceră și transparentă, câștigându-le simpatia multor români. Aceasta a vorbit în urmă cu ceva timp despre tatăl copiilor săi. Femeia a declarat că fidelitatea nu a fost punctul forte al fostului ei partener, spunând că era mereu înșelată de el. ” Eu sunt mai mică decât bărbati-miu cu zece ani, dar nici acest lucru nu l-a împiedicat să se mai ulte și la alte fete. Deși am fost tânără și doar pentru el, a umblat și i-a mai scăpat ochii și la altele, m-a trădat de multe ori. Suntem o familie frumoasă, cu copii minunați, dar știți cum sunt bărbații, mai se uit un pic în jur”, a spus, amuzată, mama Geta.

tatal lui culita sterp
Una dintre rarele fotografii cu tatal fratilor Sterp
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: