Redactia.ro
Home » Monden » Mama Geta, prima imagine cu nepotul ei, Milan. Culiță Sterp este în culmea fericirii

Mama Geta, prima imagine cu nepotul ei, Milan. Culiță Sterp este în culmea fericirii

GALERIE FOTO (2) Mama Geta, prima imagine cu nepotul ei, Milan.

Mama Geta, prima imagine cu nepotul ei, Milan. Daniela Iliescu și Culiță Sterp sunt cei mai fericiți părinți. Iubita artistului a născut în luna iunie, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos. Recent, fostul concurent de la Survivor România 2021 a postat o imagine emoționnată cu mama Geta și Milan, fiul său. Când se va căsători Culiță cu iubita sa, Daniela?

Mama Geta, prima imagine cu nepotul ei, Milan. Culiță Sterp este în culmea fericirii

Mama Geta, prima imagine cu nepotul ei, Milan. Familia Sterp trăiește cea mai frumoasă perioadă, mai ales că membrii familiei s-au mărit. Sora lui Culiță Sterp, Ileana a adus pe lume o fetiță chiar în pragul sărbătorilor de Paște, iar în luna iunie, iubita sa, Daniela, a adus pe lume un băiețel, primul loc copil. Artistul este extrem de fericit, emoționându-i pe fanii săi cu reacțiile sale. Recent, fostul faimos de la Survivor România a postat o fotografie pe rețelele de socializare care i-a înduioșat pe internauți. Mama Geta a fost surprinsă în timp ce își ținea nepotelul în brațe, pe Milan.

Mama Geta, prima imagine cu nepotul ei, Milan.
Mama Geta

Aceasta a devenit bunică pentru a doua oară, fiind cea mai mare bucurie a ei. Faimosul și Daniela sunt topiți după micuțul care a venit pe lume pe 17 iunie. Interpretul de muzică pentru petrecere a ales numele fiului să împreună cu iubita lui pentru bebelușul lui. Copilul celor doi se numește Milan, care înseamnă „cel mai iubit de popor”, după cum a explicat cântărețul. “Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”, a dezvăluit Culiță, pe YouTube.

Culiță Sterp, despre nuntă și botez

Culiță Sterp și-a dorit să fie eliminat de la Survivor România pentru a fi alături de Daniela când va aduce pe lume copilul lor. Ajuns acasă după aproape patru luni, artistul a declarat că i-a fost foarte dor de familia sa. „Cel mai dor pe lumea asta mi-a fost de iubita mea, Daniela, cea care în curând va aduce pe lume copilașul nostru, de mama mea, de frații mei, de oamenii care au fost lângă mine și la bine și la greu. Mi-a fost de viața pe care o am acasă, de toate lucrurile pe care mi le-a dat Dumnezeu, de muzică. Abia aștept să merg la evenimente să mă întâlnesc cu oamenii, să îmi iau energia de la ei’, a mărturisit Culiță Sterp.

Daniela și Culiță își mai doresc un copil sau doi. Artistul speră să aibă și o fetiță pentru că deja au numele pregătit pentru ea.La începutul sarcinii, celor doi li s-a spus că vor avea fetiță, dar ulterior s-a dovedit că vor avea un băiat. „Ne dorim măcar încă unul sau doi copii, sper să ne ajute Dumnezeu să facem și o fetiță, pentru că noi pregătisem un nume foarte frumos pentru ea, nu o să-l dezvălui. Avem pentru fiul meu mai multe nume pe listă, încă nu ne-am hotărât’, a mai declarat Faimosul.

Referitor la nuntă, evenimentul este în plan, dar până atunci, Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu știu exact data nunții. Vor să se pregătească mai întâi de botez. „Nu ne pregătim deocamdată de nuntă, este în plan, dar nu știm când se va întâmpla; prioritatea este să se nască fiul nostru, să facem botezul și apoi o să ne gândim și la nuntă’, a dezvăluit Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: