Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp a dezvăluit numele copilului lui. Ce semnificație are

Culiță Sterp a dezvăluit numele copilului lui. Ce semnificație are

GALERIE FOTO (4) Culiță Sterp a dezvăluit numele copilului lui.

Culiță Sterp a dezvăluit numele copilului lui. Artistul trăiește cea mai frumoasă perioada din viața lui. Iubita lui, Daniela Iliescu i-a făcut cel mai frumos cadou, după ce a născut în urmă cu câteva săptămâni. În tot acest timp, fanii au fost curioși să afle ce nume va primi băiețelul lui Culiță Sterp. Ei bine, momentul special a venit, iar cântărețul le-a spus internauților ce nume special a ales.

Culiță Sterp a dezvăluit numele copilului lui. Ce semnificație are

Culiță Sterp a dezvăluit numele copilului lui. Artistul și iubita lui, Daniela Iliescu trăiesc cea mai frumoasă perioada din viața lor după ce băiețelul lor a venit pe lume. Cei doi au devenit părinți în luna iunie, iar acum cei doi au dezvăluit și numele pe care l-au ales pentru cel mic. În tot acest timp, fanii lui Culiță Sterp au așteptat nerăbdători să afle ce nume va primi cel mic. Ei bine, momentul tot așteptat a venit, iar vedeta a mărturisit cum se va numi fiul lui.

Conform acestuia, băiețelul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu se numește Milan care înseamnă „cel mai iubit de popor”. „Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”, a dezvăluit Culiță pe YouTube. Culmea e că și pe băiatul lui Cristi Borcea și-al Valentinei Pelinel tot așa îl cheamă.

Ce nume își dorea Mama Geta pentru nepotul ei

Geta Guțiu, mama lui Culiță a devenit bunică pentru a doua oară, având o nepoată din partea fiicei sale, Ileana și un nepot din partea lui Culiță. Înainte de a se naște Milan, Mama Geta a spus ce nume și-ar dori pentru nepotul ei. Aceasta a mărturisit că și-ar fi dorit să îl cheme David, dar părinții Danielei și-au dorit un alt nume. „Mie mi-ar fi plăcut David. David Sterp, sună foarte bine. Dar nu cred că va fi ăsta, fiindcă mama şi tatăl său au vrut un altul. Nu-l pot spune, fiindcă aşa mi-a cerut Culiţă şi am să-i respect rugămintea. Pot însă spune că e un nume biblic, din Vechiul Testament”, a spus Mama Geta.  În cazul în care nora sa aducea pe lume o fetiță, și-ar fi dorit să o cheme Nicoleta.

De asemenea, mama lui Culiță Sterp și-a exprimat dorința ca iubita fiului ei să nu-i pună pampers micuțului pe timp de vară. “Aş prefera să nu-i pună pampers vara, când e caniculă, dacă nu pleacă la drum. Să facă asta doar atunci când vor avea de mers undeva. Şi, apoi, cel mai important, va fi aspectul hrănirii la sân. De aia ne-a dat Dumnezeu nouă femeilor sâni, ca să ne hrănim pruncii!”, a mai adaugat ea.

Culiță Sterp, cel mai fericit tătic

Culiță Sterp este apreciat de milioane de români, iar cei care au ajuns să-l iubească l-au urmărit în competiția Survivor România 2021. Deși a reușit să stea mai bine de patru luni, artistul a luat decizia de a se întoarce acasă la iubita lui care era însărcinată. Culiță a vrut să fie alături de Daniela în momentul în care aceasta va naște. „Astăzi 17 Iunie , am văzut cum arată fericirea , până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment , aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți , pt că vă schimbă viața cu adevărat ❤️ 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat , pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu ! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️”, a scris artistul după ce iubita lui a născut.

Culiță le-a pregătit fanilor săi un clip video, în care a prezentat tot ce s-a întâmplat la spital, dar și cum a reacționat familia lui în momentul în care Daniela a ajuns acasă cu băiețelul. Mulți au rămas surprinși în momentul în care l-au văzut pe fostul faimos extrem de emoționat, plângând în pumni. „Nu știu, am un… nu stiu, îmi vine să rând, să plâng. Abia aștept să îi văd fața. Am niște emoții mai mari decât ale Danielei. Yey, s-a născut ăla micu’. Am fost mai devreme și l-am văzut.Nu știu ce să fac, îmi vine să plâng. Doamne! Vai, ce buze mari are, exact ca mine, și năsucul lui… Vai, am fost să îl văd, dar nu mă lasă să stau acolo,” au fost câteva dintre dezvăluirile făcute de Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: