Redactia.ro
Home » Monden » Survivor România 2021. Albert Oprea a dat cărțile pe față! Ce probleme de sănătate a avut în competiție

Survivor România 2021. Albert Oprea a dat cărțile pe față! Ce probleme de sănătate a avut în competiție

Albert Oprea , probleme de sanatate

Albert Oprea a făcut primele declarații după eliminarea de la Survivor România, cu o săptămână înainte de finală. ”Războinicul” a dezvăluit, printre lacrimi, ce probleme de sănătate a întâmpinat în  jungla din Dominicană și nu a spus nimănui.

Survivor România 2021. Albert Oprea a dat cărțile pe față! Ce probleme de sănătate a avut în competiție

Albert Oprea este în continuare afectat de faptul că a părăsit competiția Survivor România. Nu-și dorea să se întâmple acest lucru, mai ales cu o săptămână înainte de finală. Pentru că-și dorea să ajungă până în finală, Albert nu a mai spus ce probleme de sănătate are și simte că Maria l-a trădat.

De asemenea, Albert nu s-a obișnuit, încă, în lumea normală și este în continuare cu gândul la campul din Republica Dominicană al ”Războinicilor”.

„Aș minți dacă aș spune că m-am obișnuit. Încă nu m-am obișnuit, sunt cu gândul la ce fac colegii mei. Am apucat să vorbesc cu toți prietenii mei, cu tatăl meu, mi-a zis că e mândru de mine. Am stat numai pe telefon, aștept să vedem cine câștigă. Îmi doresc să câștige cine merită cu adevărat. Din suflet vă spun că nu știu dacă meritam, dar știu cât îmi doream să ajung în finală. Durerea e și mai mare pentru că eram atât de aproape. Dacă ieșeam în martie, durerea nu era atât de mere. Asta m-a durut enorm, mai era o săptămână”, a spus Albert pentru Teo Show.

Totodată, Albert se aștepta ca Marius să fie eliminat și nu el. Deși simte că Maria l-a trădat, este conștient că nu ea l-a trimis acasă.

„Aș fi foarte ipocrit să spun că nu m-a afectat când domnul Dan mi-a strigat numele. Niciodată nu am simțit că voi ieși. Nici măcar de data asta. Ceva îmi spunea că nu o să ies nici în seara aia. Simțeam că va ieși Marius, nu pentru că nu e bun. Nu mi-a fost greu să îmbrățișez pe nimeni, am făcut-o din inimă pentru fiecare, chiar și pentru Maria, deși ea m-a nominalizat, m-a trădat, aș putea spune, dar până la urmă nu ea m-a trimis acasă. Cumva sunt supărat doar pe mine, pentru că am avut șansa în mână la jocul de imunitate, ăsta e singurul lucur pe care îl regret din ultima săptămână”, a mai spus ”războinicul”

Albert Oprea: ”Nu am spus că am probleme la piciorul stâng sau gleznă”

Pe ultima sută de metri a competiției, Albert Oprea a simțit oboseala, iar durerea de la piciorul unde s-a accidentat a început să se intensifice. Pe lângă asta, Albert Oprea a început să aibă și stări de greață, dar nu a lăsat să se vadă asta, deși crede că l-a afectat pe traseu.

”În ultimele 2-3 săptămâni m-a ajuns și pe mine oboseala, dar motivat am fost mai mult ca niciodată. Îmi doream foarte mult să ajung în punctul ăsta. Nu vreau să sune că mă plâng, chiar am probleme la genunchiul stâng și la gleznă, dar nu am spus. Așa trebuie să se comporte un survivor, să nu se plângă. Am avut niște stări, nu am spus nici treaba asta, erau niște stări de greață foarte urâte la ultimul joc. Am mâncat ceva. Ideea e că asta este, nu am ce să fac. Sunt ofticat că am ajuns atât de aproape și m-am înecat la mal. Recunosc, de când am avut accidentarea la gleznă, am avut un mic disconfort, nu știu dacă s-a văzut pe traseu, dar am dat tot ce am avut eu mai bun, asta nu îmi pot reproșa”, a continuat Albert Oprea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: