Redactia.ro
Home » Monden » Mama Geta, fotografie amuzantă cu fiul său cel mare. Cum au reacționat internauții

Mama Geta, fotografie amuzantă cu fiul său cel mare. Cum au reacționat internauții

GALERIE FOTO (2) Mama Geta, fotografie amuzantă cu fiul său cel mare.

Mama Geta, fotografie amuzantă cu fiul său cel mare. Mama lui Culiță Sterp este una dintre cele mai cunoscute mame de vedete. Mama Geta este urmărită de mii de persoane pe Instagram. Recent, aceasta a postat o imagine amuzantă cu fiul său mai mare.

Mama Geta, fotografie amuzantă cu fiul său cel mare. Cum au reacționat internauții

Mama Geta, fotografie amuzantă cu fiul său cel mare. Culiță Sterp este foarte norocos având alături o familie frumoasă. Recent, mama Geta a luat pe toată lumea prin surprindere, stârnind hoohte de râs pe rețelele de socializare, după ce a postat o poză cu fiul său cel mare, Culiță Sterp, de pe vremea când era mic. Este extrem de mândră de familia ei și îi iubește foarte mult pe cei patru copii. Pe rețelele de socializare postează deseori imagini cu ea și copiii ei și adoră să vorbească despre ei.

În imaginea postată cu Culiță, acesta se poate observa că avea o energie debordantă. În drum spre munte, artistul a găsit un măgăruș pe care l-a luat în cârcă, moment în care Mama Geta a imortalizat momentul. Pentru a-i distra pe fanii săi, aceasta a postat poza pe Instagram. „Culiță la munte când era copil”, a scris mama Geta în comentarii. La scurt timp, Geta, sora artistului a comentat și ea la postare, fiine amuzată de acesta. „Vai, mami dragă, ce poză superbă”, a scris Geta Sterp, sora artistului.

Culita Sterp in copilarie

De asemenea, nici internauții nu s-au putut abține și au comentat la postarea mamei lui Culiță Sterp. Imaginea a strâns în doar câteva ore, peste șase mii de reacții și peste 30 de comentarii. „Doamne..ce muncitor era. Lucra din greu./ Așa frumos era, dar acum e și mai frumos./ Cele mai frumoase amintiri./ Copii frumoși, la fel ca mama care i-a crescut”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Mama Geta a devenit bunică pentru a doua oară

În urmă cu câteva zile, Mama Geta a devenit și bunică de băiat. Daniela, iubita lui Culiță Sterp, a adus pe lume un băiat perfect sănătos. Artistul s-a întors de la Survivor România, pentru a fi alături de partenera sa în aceste momente speciale. Culiță și-a cerut eliminarea din competiție, chiar dacă a rezistat patru luni pe insula dominicană. „ Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat ❤️ 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea

mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️”, este mesajul emoționant transmis de artist. Cântărețul a fost alături de iubita lui în sala de nașteri, iar momentul a fost unic pentru cei doi. Mama Geta se declară cea mai fericită bunică, mai ales că fiica sa, Ileana, a născut o fetiță în urmă cu câteva săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: