Redactia.ro
Home » Monden » Ileana Sterp e în doliu! O persoană dragă a plecat din viața ei: „De azi, ochii tăi…”

Ileana Sterp e în doliu! O persoană dragă a plecat din viața ei: „De azi, ochii tăi…”

GALERIE FOTO (3)

Ileana Sterp e în doliu și trece prin momente grele. O persoană dragă a plecat din viața ei. Iată cine a murit și ce text emoționant a transmis celui pe care l-a îndrăgit, numit „scump” și „drag”.

Ileana Sterp e în doliu! O persoană dragă a plecat din viața ei: „De azi, ochii tăi…”

Sunt momente dificile pentru Ileana Sterp. Bunicul soțului ei, străbunicul fiicei ei, părintele Ioachim, s-a stins din viață pe 14 ianuarie 2023. Bătrânul avea 93 de ani și o bunătate specifică unui monah, așa cum spune Ileana Sterp, mai ales că și slujea la Mănăstirea Măgura.

Ilena Sterp îi spunea acestuia „Moșul”, iar bătrânul era foarte apropiat de familia ei. Ultima oară, sora lui Culiță Sterp l-a vizitat pe „Moșul” chiar cu o zi înainte ca el să se stingă. Din cauza stării lui, se pare, n-a mai putut să o vadă, dar a auzit-o.

„De azi, ochii tăi blânzi ne privesc din Cer! Părintele Ioachim a împlinit ieri 93 de ani, tot ieri l-am văzut pentru ultima dată în viață, dar el nu ne-a mai privit, doar ne-a auzit. Sufletul lui se pregătește să plece în pace la Domnul. Ne va lipsi zâmbetul, bunătatea și blândețea ta, moșul nostru scump și drag! Să te rogi pentru noi de acolo de Sus așa cum ai făcut-o atâția zeci de ani! Gândul nostru va fi mereu la tine, atât cât vom trăi!”.

„Luni, ora 12 va avea loc slujba de înmormântare la Mănăstirea Măgura Jinei”, a fost mesajul transmis de Ileana Sterp, pe Instagram.

Ileana Sterp e în doliu! O persoană dragă a plecat din viața ei: „De azi, ochii tăi...”
Foto: Instagram

Anul trecut, când părintele Ioachim a împlinit 92 de ani, Ileana Sterp i-a făcut o surpriză emoționantă. Ea și soțul ei au mers la el împreună cu Carla. A fost pentru prima dată când bătrânul și-a cunoscut strănepoata.

„Este prima aniversare a moșului la care participă și Carla. Anul trecut, când a împlinit 91 de ani, eram însărcinată. Doamne, cât de fain pregătești tu lucrurile pentru toți oamenii!”, a mărturisit Ileana Sterp la acea vreme.

Sursa foto: Captură YouTube
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: