Redactia.ro
Home » Monden » Ileana Sterp, implicată într-un accident rutier, însărcinată fiind. Primele declarații: „A fost destul de urât”

Ileana Sterp, implicată într-un accident rutier, însărcinată fiind. Primele declarații: „A fost destul de urât”

GALERIE FOTO (2)

Ileana Sterp a fost implicată într-un accident rutier, pe vremea când era însărcinată cu fetița ei, Clara. Era în luna a opta de sarcină, când a avut parte de o sperietură teribilă.

Ileana Sterp, implicată într-un accident rutier

După accidentul produs de Culiță Sterp, zilele trecute, Ileana a ieșit în spațiul public și a încercat să explice că, în ciuda greșelilor făcute de fratele ei, nimeni nu trebuie să judece pe cineva. Aceasta a dat și un exemplu, o situație neplăcută prin care a trecut ea, pe vremea când era însărcinată cu micuța Carla. Ileana spune că a fost implicată într-un accident rutier, nu din vina ei. În ciuda acestui lucru, nu a ieșit în mediul online să arunce cu diferite acuzații, spune ea.

„Mi s-a întâmplat şi mie treaba asta şi nu am făcut scandal, nu am denigrat pe nimeni. Vreau să vă povestesc ce am păţit eu acum aproximativ 2 ani. Eram însărcinată în luna a opta cu Carla, deci mai aveam puțin până să nasc, şi era ultima mea zi la lucru, la salonul de la Haţeg. Veneam înapoi către Sebeş, mergeam pe drum cu prioritate şi de pe o străduţă a ieşit o maşină care nu s-a asigurat deloc, erau două domnişoare în mașină, şi ne-am ciocnit. Pur şi simplu mi-au tăiat calea. A fost destul de urât, dar slavă Domnului că nu au fost victime. Sperietura a fost destul de mare. Ce am vrut să spun, de fapt, este faptul că eu nu am făcut tam-tam, nu am făcut scandal. Pur şi simplu, ne-am dat jos din mașini. Mă durea puțin burta, pentru că dădusem cu burta de volan.

Dar domnişoara şi-a cerut scuze, eu cumva am încercat să o înţeleg. Doar atât i-am zis: „De ce nu te asiguri?”. Asta referitor la nişte mesaje ce le-am primit aici, că dacă mă aflam eu în Logan, ce mare scandal făceam. Ei, uite că mi s-a întâmplat şi mie treaba asta şi nu am făcut scandal, nu am denigrat pe nimeni. Am considerat că este o simplă greşeală, un moment de neatenţie al unei fete. Ea mi-a dat asigurarea ei, eu mi-am reparat mașina. Tare bine-i să ne înţelegem noi, ca oameni între noi, şi când ni se întâmplă ceva de genul ăsta să încercăm să fim buni unii cu alţii, pentru că vedem cât de mult ne place ca aproapele nostru să fie bun cu noi, aşa că trebuie şi noi să oferim bunătate.”, a povestit Ileana Sterp, pe contul personal de Instagram.

Ileana Sterp, primele declarații după accidentul produs de Culiță Sterp

Ileana Sterp a explicat cât de poate de clar că cel care trebuie să explice întreaga situație este chiar fratele ei. Viitoarea mămică recunoaște că a stat departe puțin de acest incident, căci nu a vrut să zică ceva, care să poată fi interpretat. Tocmai din acest motiv, Ileana este de părere că cel care trebuie să iasă în față și să spună lucrurilor pe nume este fratele ei. Cu siguranță, acest lucru va fi făcut, la momentul potrivit. Asta pentru că interpretul este încă în stare de șoc, după cum a mărturisit chiar fiica cea mare a mamei Geta.

”Probabil majoritatea dintre voi cunoașteți situația din familia noastră, cu toții am fost mai bulversați zilele acestea, mai triști pentru cele întâmplate, pentru ce i s-a întâmplat fratelui meu, Culiță. Slavă Domnului că atât el, cât și băiatul din cealaltă mașină sunt bine, asta ne bucură foarte mult.

Sunt sigură că, Culiță realizează că a greșit și conștientizează gravitatea situației, însă spuneți-mi voi care dintre noi suntem fără de greșeală.  Am stat zilele astea și m-am gândit la greșelile pe care le-am făcut eu de-a lungul timpului și sunt destule. Și m-am gândit că pe multe le-am făcut cu voia mea, cumva. Și aș vrea să stați și voi, fiecare, să vă gândiți la greșelile pe care le-ați făcut de-a lungul timpului și sunt sigură că fiecare veți găsi acolo mai puține sau mai multe și, poate așa, nu vom mai judeca atât de ușor greșelile altora.

Știu că de fiecare dată am ieșit și i-am luat apărarea lui Culiță, când a fost cazul. De fiecare dată noi am fost uniți și suntem și acum, dar eu am decis că este de datoria lui să vină să vă explice ceea ce s-a întâmplat, poate ceea ce voi spune eu va fi interpretat greșit. Tocmai de aceea nu am avut nicio reacție în online și după cum vedeți nici nu pot spune prea multe. El are acum nevoie de câteva zile să își revină, pentru că a fost un șoc pentru el, dar și pentru noi. Vreau să vă mulțumesc din toată inima că sunteți aici, indiferent de situație”, a spus Ileana Sterp, pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: