Redactia.ro
Home » Monden » Ileana Sterp, în lacrimi pe internet. Sora lui Culiță a ajuns la capătul puterilor: „În ultima lună de sarcină mă dor toate!”

Ileana Sterp, în lacrimi pe internet. Sora lui Culiță a ajuns la capătul puterilor: „În ultima lună de sarcină mă dor toate!”

Ileana Sterp, în lacrimi pe internet. Sora lui Culiță a ajuns la capătul puterilor: "În ultima lună de sarcină mă dor toate!"

Ileana Sterp, sora lui Culiță, a venit cu vești neplăcute pentru fanii ei. Tânăra care va deveni curând mămică pentru a doua oară a vorbit despre cum mai merg lucrurile în viața ei și informațiile nu sună deloc bine. Spune că a ajuns la capătul puterilor și cu greu face față încercărilor zilnice.

Ileana Sterp are probleme

Ileana Sterp este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz, foarte apropiată de fanii ei. Îi ține la curent cu tot ce se petrece în viața ei și îi place să le vorbească acestora chiar și despre momentele mai puțin plăcute. Sora lui Culiță a venit acum cu o veste nu tocmai bună, din care lasă de înțeles că nu trece deloc printr-o perioadă bună.

Ileana Sterp a avut o zi dificilă și le-a povestit fanilor cu lux de amănunte prin ce a trecut. Sora celebrului artist a explicat că cea mică s-a trezit foarte nervoasă și a fost în toane proaste toată ziua. Vedeta spune că nu știe ce să mai facă, pentru că deja a ajuns la capătul puterilor și, chiar dacă a încercar să o împace pe micuță, aceasta tot nu s-a liniștit.

Au mers în vizită la bunica micuței, pentru a o distrage și a-i găsi ceva de făcut. A vrut să arate că lucrurile nu sunt tocmai roz, iar rețelele de socializare nu arată tocmai ce trebuie.

„Noi astăzi avem o zi tare ciudată. Carla s-a trezit foarte nervoasă și eu simt că nu mai pot. A trebuit să venim la buni, ca să găsim alte activități, încât să nu mai plângă și să nu mai fie nervoasă. Da, deci nu-i totul atât de roz ca pe Instagram”, a spus aceasta.

Ultima lună de sarcină, foarte dificilă

Ileana spune că nu se simte deloc bine, iar ultima lună de sarcină este tot mai dificilă. Tânăra viitoare mămică se simte tot mai rău și obosește foarte mult, iar micuța ei o solicită peste puterile ei. În plus, îi cere mereu să o țină în brațe, ceea ce complică și mai tare lucrurile.

„Eu, cum v-am mai zis, în ultima lună de sarcină simt așa că fizic e foarte greu, mă doare burta, mă dor toate. Carla mă pune să o iau în brațe încontinuu.

Nu sunt aici să mă plâng, nu. Nu vreau să mă plâng și nu vreau să mă las, că ajută Dumnezeu și trece”, a transmis Ileana Sterp, pe pagina personală de Instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: