Redactia.ro
Home » Monden » Ileana Sterp nu-și poate ascunde suferința. Gestul emoționant făcut de față cu toată lumea: „Unii avem părinți în viață și nu păstrăm legătura”

Ileana Sterp nu-și poate ascunde suferința. Gestul emoționant făcut de față cu toată lumea: „Unii avem părinți în viață și nu păstrăm legătura”

GALERIE FOTO (2)

Ileana Sterp nu-și mai poate ascunde suferința legată de lipsa tatălui ei. Gestul emoționant făcut de față cu toată lumea: „Unii avem părinți în viață și nu păstrăm legătura”. Ce mesaj a transmis în mediul online.

Ileana Sterp nu-și mai poate ascunde suferința

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că familia Sterp s-a destrămat atunci când soțul mamei Geta a decis să plece de acasă. S-a întâmplat cu mulți ani în urmă, iar frații Sterp au crescut doar cu mama Geta. Ea le-a fost și mamă și tată. În ciudat acestui lucru, Ileana și Culiță au încercat mai mult decât Iancu și Geta, să țină legătura cu tatăl lor. Au mers, l-au vizitat, i-au dus nepoții să-i vadă. Apoi, Nicolae Sterp a fost prezent la botezul lui Milan, apoi la nunta Getei, fata cea mică a lui. Lucruril stau bine între ei, așa cum mărturisea și Culiță la un moment dat, însă singurul dezavantaj este că nu se văd foarte des.

Acest lucru i-a afectat într-o oarecare măsură. Ileana Sterp a făcut un gest emoționant, pentru una dintre urmăritoarele ei de pe Instagram. O tânără i-a scris faptul că își vrea tatăl înapoi, însă acest lucru nu se mai poate căci este decedat. Ileana a ținut s-o încurajeze și să-i transmită un mesaj emoționant, prin care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

Internaut: Să mi-l aducă pe tata înapoi!

Ileana Sterp: Este trist, știu. Unii avem părinții în viață și nu păstrăm legătura, alții ar da orice să îi aducă înapoi.”, a scris Ileana Sterp, pe rețelele de socializare.

De ce a plecat tatăl fraților Sterp de acasă

Culiță a explicat, acum ceva vreme, motivul pentru care tatăl lor a decis să plece de acasă. Cam de zece ani încoace am fost crescuți de ea, pentru că tatăl nostru nu mai stă cu noi de vreo zece ani. Și în timpul cât a stat el cu noi acasă, el era mai mult plecat fiind cu meseria asta a lui, cu animalele, era mai mereu plecat pe câmp și mai mult noi am stat acasă cu ea. A fost și mamă și tată pentru noi. (n. red. mama Geta).(…) El e foarte orgolios, e dintr-o bucată, nu lasă de la el. A și zis când a plecat de acasă: ‘Eu mă duc, dar de venit, în veci nu mai am treabă cu voi’.(…) În zece ani, de când a plecat, nu ne-a dat o dată un telefon să ne întrebe ce facem.(…) Și noi ne-am mai certat cu el… El era mai agresiv cu mama sau încerca să dea în ea și ne mai băgam și noi și cred că a rămas cu ciudă pe noi. Noi îl mai sunăm, ținem legătura cu el.”, a mărturisit artistul, în podcastul lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: