Redactia.ro
Home » Monden » Ileana Sterp și fiul său găsesc răspunsuri la problemele de sănătate în Spania. Sora lui Culiță a rămas uimită de diagnostic: „Mi-a zis un lucru pe care nu mi l-a zis niciun doctor”

Ileana Sterp și fiul său găsesc răspunsuri la problemele de sănătate în Spania. Sora lui Culiță a rămas uimită de diagnostic: „Mi-a zis un lucru pe care nu mi l-a zis niciun doctor”

Ileana Sterp și fiul său găsesc răspunsuri la problemele de sănătate în Spania. Sora lui Culiță a rămas uimită de diagnostic: „Mi-a zis un lucru pe care nu mi l-a zis niciun doctor”

Ileana Sterp și fiul său găsesc răspunsuri la problemele de sănătate în Spania. Sora lui Culiță a rămas uimită de diagnostic. Iată detaliile!

Ileana Sterp și fiul său găsesc răspunsuri la problemele de sănătate în Spania

Ileana Sterp a ajuns la medic în Spania, aducând cu ea îngrijorarea și speranța unei soluții pentru o problemă de sănătate pe care o poartă cu ea de mai mulți ani. Alături de fiul ei, Damir, ea a călătorit în țara iberică pentru a căuta ajutor medical pentru o afecțiune dermatologică persistentă pe care niciun medic din România nu a reușit să o trateze cu succes.

Problema cu care se confruntă Ileana Sterp este legată de un ochi, unde a observat o ciupercă sau o pată care a persistat timp de aproape trei ani. Desigur, această problemă a fost sursa unei neplăceri constante și a generat preocupare pentru sănătatea ei. Cu toate acestea, până în prezent, niciun dermatolog român nu a reușit să ofere un diagnostic clar și un tratament eficient.

„Am revenit să vorbesc un pic cu voi până termin de călcat hainele, despre consultația la medicul din Spania, din Madrid și ce am rezolvat acolo și ce mi-a zis. Mulți dintre voi știți că eu am aici la ochi o pată, o ciupercă…

Nici nu știu exact ce este, care nu mai dispare de aproape trei ani și am fost la mulți doctori dermatologi, mi-au făcut și toate testele de alergii… nimic nu m-a ajutat până acum. Am mers la acest doctor în Spania cu gândul că voi găsi o rezolvare”, a povestit Ileana Sterp, relatează RTV.

Sora lui Culiță a rămas uimită de diagnostic: „Mi-a zis un lucru pe care nu mi l-a zis niciun doctor”

Decizia de a căuta ajutor medical în afara țării a fost una înțeleaptă, deoarece specialistul spaniol a oferit un răspuns mult așteptat. Acesta i-a prescris o cremă ca tratament temporar pentru eczema de la suprafață a ochiului și i-a recomandat să folosească această cremă doar timp de două zile. De asemenea, i-a indicat că ceaiul de mușețel poate fi benefic în lupta împotriva infecției. Această soluție simplă și eficientă a adus o rază de speranță în viața lui Ileana Sterp, care a fost uimită de abordarea diferită a medicului spaniol față de cei din România.

În plus, preocuparea pentru sănătatea ei și a fiului său, Damir, a condus-o pe Ileana Sterp să îl ducă și pe el la același medic spaniol pentru a trata o problemă dermatologică.

Cu inima plină de speranță și rugăciuni către Dumnezeu pentru sănătatea lor, Ileana Sterp și fiul ei încearcă acum să depășească aceste problemele medicale:

„Am fost uimită pentru că mi-a zis un lucru pe care nu mi l-a zis niciun doctor dermatolog din România, și anume că îmi dă o cremă pe care să o folosesc doar două zile. Nu am voie mai mult, ca să tratez cumva eczema de la suprafață, și că ceaiul de mușețel este foarte bun”, a mai povestit vedeta.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: