Redactia.ro
Home » Sport » Ilie Dumitrescu, surprins cu o brunetă tinerică! Unde au fost văzuți!

Ilie Dumitrescu, surprins cu o brunetă tinerică! Unde au fost văzuți!

ilie dumitrescu, ilie dumitrescu iubită, ilie dumitrescu femei

Fostul internațional român este un adevărat cuceritor. Chiar dacă are 52 de ani, Ilie Dumitrescu are mare succes la femei. Zilele trecute a fost surprins în parcarea unui magazine cu o brunetă.

În anul 2015, relația dintre Ilie Dumitrescu și fosta sa iubită Teodora Vochin a ținut prima pagină a tabloidelor. Tânăra, fiica jurnalistului Andrei Vochin a lucrat pentru o perioadă ca PR la restaurantul fostului fotbalist. Până la urmă diferența de vârstă de 25 de ani și-a spus cuvântul, pentru că după doi ani cei doi s-au despărțit. De atunci, Ilie Dumitrescu nu a mai fost văzut la brațul niciunei tinere. Acum, paparazzi playsport.ro l-au surprins cu o tânără brunetă în parcarea unui magazin din zona Băneasa. Cei doi au intrat, dar nu au cumpărat nimic. După ce au ieșit din magazin s-au suit în mașină și au plecat.
Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu, despre femeile din viața sa

În urmă cu mai mulți ani, fostul internațional a acordat un interviu în care a recunoscut că a avut o singură slăbiciune în toată viața sa. Femeile.

„Mie mi-a plăcut foarte mult Tottenham, dar acolo m-am nenorocit. Am plecat de aici, am ajuns acolo, jucător important. Avem o sumă importantă în cont. Viața la Londra este senzațională. Aer, parfum, tot. Nu am fumat niciodată, nu am băut niciodată tărie, doar vin și șampanie, dar mi-au plăcut foarte mult femeile. Drept urmare și acum sunt singur”, declara Ilie Dumitrescu.

Tot pe vremea când juca la Tottenham, Dumitrescu a apărut pe prima pagină a unui cunoscut ziar din Anglia, după ce a fost surprins cu soția unul polițist.

„Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Super bine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat.
Apoi, soțul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață. În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret”, a mai povestit antrenorul pentru gsp.ro.

Femeile din viața fostului fotbalist

Ilie Dumitrescu a fost căsătorit de două ori. Prima căsătorie cu Nela s-a încheiat în 1995. Se pare că motivul ar fi fost legătura pe care o avea cu cea care avea să-i devină a doua soție, Letiția. Din prima căsătorie, fostul internațional are doi copii, Sică și Dani.
Ilie Dumitrescu și fostul model, Letiția au fost căsătoriți timp de 14 ani și au împreună doi copii, Mayra Daria și Toto. Cei doi s-au despărțit în 2008. Una dintre cele mai mediatizate relații ale antrenorului, care a durat aproape 7 ani a fost cea cu Roxana Diță, fosta concurentă la Miss Playboy România.
Ilie Dumitrescu a fost în central unui scandal uriaș în 2010. Atunci, s-a aflat că mai are o fată pe care a conceput-o pe vremea când era junior la echipa Steaua.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: