Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase a fost Bufnița la Masked Singer. „M-au durut toate. Spondiloza!”

Ilie Năstase a fost Bufnița la Masked Singer. „M-au durut toate. Spondiloza!”

GALERIE FOTO (5) Ilie Năstase a fost Bufnița la Masked Singer.

Ilie Năstase a fost Bufnița la Masked Singer. Spre surprinderea celor prezenți, fostul tenismen s-a constumat în Bufnița la Masked Singer. Pentru că nu a mai rezistat din cauza căldurii, Ilie Năstase s-a demascat singur. Cum au reacționat jurații?

Ilie Năstase a fost Bufnița la Masked Singer. „M-au durut toate. Spondiloza!”

Ilie Năstase a fost Bufnița la Masked Singer. În prima ediție Masked Singer România sezonul 2, jurații au avut parte de surprize nemaintîlnite. Masked Singer este cel mai secretor show, revenind pe micile ecrane cu noi evenimente spectaculoase. Fostul tenismen, Ilie Năstase s-a costumat în Bufnița, dar nu a rezistat prea mult, motiv pentru care s-a demascat singur. Sportivul nu a mai rezistat din cauza căldurii și s-a demascat singur, înainte de ultima jurizare. “Mi-e cald! Îmi dau masca jos!”, a spus personajul Bufnița.

Melodia reprezentativă pe care a ales-o Bufnița a fost una de senzație. Aceasta și-a făcut intrarea pe cântecul „My Way”, de la Frank Sinatra. Ilie Năstase nu a reușit să respecte regulile impuse de show. “E grea o așa experiență, dar m-am descurcat! Nu am voce, mă dor toate, și gâtul , spondiloza tot!”, a spus fostul mare tenisman. Mihaela Rădulescu a crezut că este vorba despre o personalitate care și-a încheiat de mult cariera, iar Alex Bogdan a spus că ar fi vorba despre Cristian Țânțăreanu.

Masked Singer, sezonul 2 vine cu nou schimbări

Prima ediție a sezonului 2, Masked Singer a avut loc joi, 9 septembrie,la ora 21.30. În toamna anului trecut, emisiunea s-a disfuzat vinerea, de la ora 20.30. În acest an, reality show-ul va fi prezentat de Pavel Bartoș, care l-a înlocuit pe Jorge. În juriul show-ului cu măști au avut loc două schimbări. Din juriu nu mai fac parte Codin Maticiuc și Ana Morodan, aceștia fiind înlocuiți de Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu. Juriul este completat de Horia Brenciu și Inna.

Noul sezon vine cu mai multe măști, iar printre ele se numără și o Șaorma. Primul sezon al emisiunii a fost câștigat de actorul Mugur Mihăescu, care s-a deghizat într-un corb. Masked Singer se bazează pe un format în care numeroase personaje vor fi demascate, după ce cântă o piesă. Identitatea vedetelor implicate va fi ținută ascunsă până în momentul în care masca iese din competiție.

Masked Singer

The Masked Singer este un format original din Coreea de Sud, produs până în peste 20 de țări, printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria. ”Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: