Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase și-a recuperat permisul de conducere. L-a avut suspendat 3 ani pentru că a condus beat

Ilie Năstase și-a recuperat permisul de conducere. L-a avut suspendat 3 ani pentru că a condus beat

Ilie Năstase și-a recuperat permisul de conducere. L-a avut suspendat 3 ani pentru că a condus beat

Ilie Năstase este în culmea fericirii, asta după ce și-a recuperat permisul de conducere. Fostul tenismen l-a avut suspendat timp de trei ani pentru că a condus sub influența băuturilor acoolice. 

Ilie Năstase și-a recuperat permisul de conducere. L-a avut suspendat 3 ani pentru că a condus beat

Ilie Năstase este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din România. Fostul tenismen este acum în culmea fericirii după ce a reintrat în aceste zile în posesia permisului de conducere. Acestuia i-a fost suspendat permisul auto pe o perioadă de trei ani, după ce a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. Se pare că acum, fostul mare tenismen nu va mai fi nevoit să apeleze la nevastă sau să plătească șoferi pentru a se deplasa cu mașina. Rebelul sportiv a promis că nu va mai face nesăbuințe de acest gen în trafic.

”Sunt fericit! Mi-am luat permisul după trei ani! Acum pot să conduc. O să iau pe cineva când vreau să beau”, a anunțat Ilie Năstase, la Kanal D.

Pe 25 mai 2018, în jurul orei 4.45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere l-au oprit pentru control de rutină pe Ilie Năstase. Fostul tensimen era beat, a refuzat să sufle în fiolă și a devenit recalcitrant. I-a înjurat pe agenți și a încercat să plece de la fața locului.

Imediat, Năstase a fost încătuşat şi dus la sediul IML pentru a i se recolta probe de sânge. Nici de data asta nu s-a supus, astfel că i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare de mostre biologice. În plus, i s-a reținut permsiul de conducere.

După câteva ore, Ilie Năstase a fost prins din nou de oamenii legii, în timp ce conducea fără permis un scuter. Ilie Năstase a fost condamnat, pe 27 februarie 2019, la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Sectorului 1 și i-a fost suspendat permisul pe trei ani. Fostul tenismen a fost acuzat atunci de sustragere de la prelevarea de probe și conducere cu permisul suspendat.

De ce nu vrea Ilie Năstase să-și facă testamentul

Fostul tenismen, în vârstă de  75 de ani, este convins că mai are mulți ani de trăit, declarând că se simte tânăr și nu are probleme de sănătate. Acesta este și motivul pentru care nu și-a făcut testamentul. Mai mult, Ilie Năstase nu are nici loc de veci, dar a primit oferte. Ion Țiriac, prietenul acestuia i-a propus să împartă amândoi același mormânt, iar fostul sportiv i-a dat o replică pe cinste: „m-am uitat la el şi i-am spus doar atât: ”Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!„.

Referitor la viitorul copiilor, acesta a declarat că s-a ocupat deja de acest aspect iar aceștia nu vor duce lipsă de nimic. „Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic”, a spus fostul tenismen. Năstase are cinci copii, cu trei femei, Nicholas Năstase, Charlotte Năstase, Nathalie Năstase, Alessia și Emma Năstase.

Fostul sportiv a câștigat 83 de titluri ATP în cariera sa, dintre care două Grand Slam, la US Open și la Roland Garros. A jucat de patru la finalele de Grans Slam, la Roland Garros, la Wimbledon, de două ori, și la US Open. Potrivit declarației de avere, Ilie Năstase deține un BMW Z3, un Mini Cooper, un BMW X6 și o motocicletă. De asemenea, are un cont de 613.000 de lei,  unul de 35.000 de euro și altul de 187.000 de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: