Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase, comentariu obraznic la fotografia soției. Ce a putut să spună tenismenul

Ilie Năstase, comentariu obraznic la fotografia soției. Ce a putut să spună tenismenul

Deși au fost pe punctul de a divorța, se pare că Ilie și Ioana Năstase trăiesc în continuarea povestea de dragoste începută cu ceva timp în urmă. Analizând ultimele lor postări, relația tenismenului cu Ioana este mai strânsă ca niciodată. Ilie Năstase a suprins pe toată lumea după ce i-a lăsat un comentariu la una dintre fotografiile soției sale.

Ilie Năstase, comentariu obraznic la poza soției

Ilie Năastase are un suflet tânăr și se pare că povestea de iubire dintre el și Ioana este departe de a lua sfârșit. tenisemnul a uimit pe toată lumea după ce i-a lăsat un comentariu obraznic și destul de intim launa dintre fotografiile Ionei alături de nepoțica ei.

Ilie Năstase nu s-a putut abține și i-a complimentat sânii soției sale în văzul tuturor. Fanii au fost șocați, dar și amuzați la vederea mesajului publicat de tenismen.

Ce sâni frumoși are bunicuța„, a scris Ilie Năstase.

Cum a reușit să o convingă Ilie Năstase pe Ioana să renunțe la divorț

Au fost aproape de divorț, dar au sfârșit tot împreună. Ilie Năstase refuză să divorțeze de actuala sa soție Ioana. Acesta a găsit o cale prin care să o țină pe brunetă în viața sa. Ilie Năstase și Ioana au fost suprinși constant împreună cu toate că au ajuns în pragul divorțului.

Ilie Năstase este foarte libertin. (…) Eu ies foarte usor din episoadele dificile, dacă e nevoie plâng. Nu am divorțat încă, suntem în divorț dar stăm mai tot timpul împreună. Îl respect foarte mult, simt că are nevoie de mine, cred că îl iubesc. E un om deosebit, poate l-au ajuns și pe el anumite probleme din trecut Pe 24 iunie avem termen la divorț. Rămâne de văzut dacă mă prezint. De când s-a întâmplat ce s-a întâmplat, acum șase luni, nu a fost zi în care să nu își ceară iertare.„, a declarat Ioana Năstase.
Împăcarea este cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi la împlinirea vârstei de 75 de ani. Nici nu ştiţi cât mă bucur! Şi nu a fost vorba despre niciun şantaj sentimental. O puteţi întreba şi pe Ioana (…) „În ultimele luni am fost un băiat cuminte. Era păcat să divorţăm, asta a fost concluzia comună. În plus, Ioana, soţia mea, este un om credincios. Iar oamenii credincioşi nu prea iau decizii proaste, nu fac asemenea greşeli!„, a declarat Ilie Năstase.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: