Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu vrea Ilie Năstase să-și facă testamentul. Ce se va întâmpla cu copiii fostului tenismen

De ce nu vrea Ilie Năstase să-și facă testamentul. Ce se va întâmpla cu copiii fostului tenismen

De ce nu vrea Ilie Năstase să-și facă testamentul.

De ce nu vrea Ilie Năstase să-și facă testamentul. Fostul tenismen se simte foarte bine în momentul de față, dar cu toate astea, nu se gândește să-și facă testamentul. Potrivit acestuia, nu se gândește la moarte, iar copiii săi au deja viitorul asigurat. Ce spune Ioana Năstase, soția acestuia?

De ce nu vrea Ilie Năstase să-și facă testamentul. Ce se va întâmpla cu copiii fostului tenismen

De ce nu vrea Ilie Năstase să-și facă testamentul. Este unul dintre cele mai controversate persoanaje din showbiz-ul românesc, dar cu toate astea a fost întotdeauna dorit de mii de femei. Ilie Năstase și Ioana au renunțat la divorț, iar acum se bucură de relația lor. Fostul tenismen, în vârstă de  75 de ani este convins că mai are mulți ani de trăit, declarând că se simte tânăr și nu are probleme de sănătate. Acesta este și motivul pentru care nu și-a făcut testamentul. Mai mult, Ilie Năstase nu are nici loc de veci, dar a primit oferte. Ion Țiriac, prietenul acestuia i-a propus să împartă amândoi același mormânt, iar fostul sportiv i-a dat o replică pe cinste: „m-am uitat la el şi i-am spus doar atât: ”Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!„.

Referitor la viitorul copiilor, acesta a declarat că s-a ocupat deja de acest aspect iar aceștia nu vor duce lipsă de nimic. „Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic”, a spus fostul tenismen. Năstase are cinci copii, cu trei femei, Nicholas Năstase, Charlotte Năstase, Nathalie Năstase, Alessia și Emma Năstase.

Fostul sportiv a câștigat 83 de titluri ATP în cariera sa, dintre care două Grand Slam, la US Open și la Roland Garros. A jucat de patru la finalele de Grans Slam, la Roland Garros, la Wimbledon, de două ori, și la US Open. Potrivit declarației de avere, Ilie Năstase deține un BMW Z3, un Mini Cooper, un BMW X6 și o motocicletă. De asemenea, are un cont de 613.000 de lei,  unul de 35.000 de euro și altul de 187.000 de dolari.

Ilie și Ioana Năstase au renunțat la divorț

Ilie și Ioana Năstase au întâmpinat multe probleme de când s-au căsătorit, ba chiar au fost la un pas să divorțeze. Cu toate astea, cei doi au decis să-și mai dea o șansă relației. După ce în luna ianuarie a acestui an Ioana îl acuza pe soțul său că a agresat-o fizic, bruneta a depus actele de divorț la Tribunalul din Hârșova. Ei bine, situația s-a schimbat, iar cei doi s-au împăcat. Recent, bruneta a declarat că nu vrea să-l lase singur pe Ilie Năstase. „S-a schimbat foarte mult, în bine. Sper să-l țină Dumnezeu așa. Chiar s-a străduit și sunt singură de un lucru, că ține foarte mult la mine. Eu trebuie să recunosc că noi ne-am petrecut mai tot timpul împreună, în astea 6 luni i-am fost alături.Vreau să trăiesc frumos sufletește. Nu-l pot lăsa pe Ilie singur.

Momentan este soțul meu, noi stăm mai tot timpul împreună. Încerc să rămânem un cuplu frumos, fără scandaluri, fără certuri pentru ca nu sunt învățată să trăiesc așa. El are toată libertatea, dar mi-ar fi plăcut să îmi fie alături în anumite momente, la biserică„, a declarat Ioana Năstase.

 

Etichete: